Of durf je geen diepere bladen te verkopen
![Smile :-)](./../images/smilies/icon_smile.gif)
LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd. |
Jawel, ben alleen niet de man van de details!Wel eens gehoord van een duimstok?
4400 watt is veel om mee te wokken uiteraard kan het hiermee maar indien er meerdere zones op de kookplaat zijn zullen deze er onder lijden en gaat de inductie "pendelen" of kan de zone niet op vol vermogen gebruikt worden. Je kan tenslotte niet meer watts tevoorschijn toveren uit de aansluiting!?Dag allen, een vraagje. Gaggenau/Siemens hebben een inductiekooplaat met een unit van max. 4400 W en dat is veel meer dat bij andere merken. Wat is het voordeel? Kun je hier goed mee wokken? Of is dit juist te veel van he goede?
Beste Rayke,heb je d'r al eens een wok opgezet of past dat niet met de achterwand.
Of durf je geen diepere bladen te verkopen
Het vermelde vermogen (Watt) is niet altijd het verbruik. Gaat het namelijk om het afgegeven vermogen of het opgenomen vermogen in Watt? Er is heel duidelijk een verschil want het opgenomen vermogen kan afwijken van het afgegeven vermogen.4400 watt is veel om mee te wokken
Met z'n opzetring staat je wok wel lekker stevig, maar het helpt niet om het vermogen over te dragen.
Pyotr, zal vragen of gaggenau een simpelere handleiding voor jou kan maken. Om 'm als wokbrander te gebruiken pak je je wok (dus die met bolle bodem) en de opzetring. Zonder de opzetring is het inderdaad verdomd lastig met een bolle bodem, maar dan gebruik je 'm als gewone kookzone.
Dat zit onder deze knop...p.s. forum-logboek? Dat is nieuw voor mij. Waar kunnen we dat vinden?