LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Nieuw bankstel zakt al na paar weken in

Goede of slechte ervaringen met meubels? Geef hier jouw mening.
Rieswijk
Berichten: 1
Lid geworden op: 13 apr 2008 11:56

Nieuw bankstel zakt al na paar weken in

Ongelezen bericht door Rieswijk »

op 13-08-2007 hebben wij bij de firma Mobi Design te Alkmaar 2 leren bankstellen gekocht. Hierbij is in het verkoopgesprek al expliciet gevraagd om een stevige bank.
November 2007 werden de bankstellen geleverd.
Na 2 weken begonnen zowel de rug- als de zitkussens doorzak-verschijnselen te vertonen.
Op 3-1-2008 is een medewerker van Mobi Design thuis geweest en heeft de problemen schriftelijk en fotografisch vastgelegd. Tevens porbeerde de medewerker,zonder succes, de ingezakte kussens 'op te kloppen'.
In eerste instantie is veel telefonisch contact geweest. Daarna werd dit schriftelijk. Opvallend hierbij was de toch wat onzorgvuldige administratie. Er werd op normale brieven niet gereageerd en op aangetekende brief na +/- 5 dagen.
Mobi Design heeft in januari, naar zeggen en schrijven, frequent contact gehad met de leverancier van de bank over het probleem.
Op 12-2-2008 heeft Mobi schriftelijk aangegeven om op korte termijn een proefvulling voor zitkussen en rugkussen te leveren.
Na verscheidene brieven werd pas donderdag 10 april (!!) door Mobi telefonisch gemeld dat de brieven in de administratie waren blijven liggen en tevens werd aangegeven dat de beloofde set proefvullingen naar een andere klant waren geleverd (??). Tevens werd de toezegging gedaan om 23/24 april contact op te nemen over de levering van de beloofde set proefvullingen (dus 1 rug- en 1 zitkussen) en, mocht dit bevallen, dan zouden er kosten aan verbonden zijn.
De bank is inmiddels nog verder ingezakt. Het leer vertoond plooien (en mogelijk versnelde slijtage). Het is echt geen gezicht meer en zit ook voor geen meter!!
:( :(

Heeft U tips?
- second opinion vragen (waar en hoe?)
- geschillen-commissie (zijn hier ervaringen mee?)
- andere wegen

Ans 54
Berichten: 24
Lid geworden op: 19 apr 2008 11:15

Re: Nieuw bankstel zakt al na paar weken in

Ongelezen bericht door Ans 54 »

Wij hebben ook dit probleem..
Maar hebben onze meubels [4160] bij poppeliers gekocht.

Rechtsbijstand???

groetjes

KD

Gesloten