LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] VEMMA WERKT!

Vragen of opmerkingen over mulit level marketing kan je hier kwijt.
Jacqueline 2008
Berichten: 6
Lid geworden op: 25 aug 2008 16:40

VEMMA WERKT!

Ongelezen bericht door Jacqueline 2008 »

Ik denk toch echt dat er op dit forum en aantal zeer gefrustreerde personen bezig zijn die ik er van verdenk ex. Vemma te zijn en zo kinderachtig zijn om wat ze eerst hebben gepromoot nu af te breken en dat werkt niet echt voor je credibility.

Het product heeft een tweetal officiele testen met succes ondergaan 1) een double blind placebo test en 2: een biobeschikbaarheids test. Beiden zeer positief en deze testen zijn bij Vemma op te vragen en openbaar. Dat bewijst dat Vemma niet een zoveelste sapje is. Qua betalingen is men zeer stipt en men betaald industrie bovengemiddeld. Lees toch ens MLm pers. Doe eens navraag bij DSA (DSA. org)
Die zitten ook in Europa.

In plaats van het eenzijdige geklaag van een paar gefrustreerden hier op het forum is er een goede info beschikbaar, MLM watchdog, DSA, Obtainer, Netcoo etc etc. Vemma Europa gaat goed en is betrouwbaar. natuurlijk zijn er altijd klagers die weer naar hun zoveelste nieuwe deal gaan.

Kijk eens in de spiegel, Hoeveel klachten zijn er online wel niet over Herbalife etc. Maar kijk eens naar Herbalife, Vorig jaar 3,5 milard US omzet en groter dan ooit. Wie moet je dn geloven, de feiten pleiten voor Herbalife, de feiten pleiten voor Vemma.
te veel mensen van kaliber promoten MLM, Trump, Pilzer, Buffett, Richard Branson!!! Zijn die allemaal fout?

antileugens
Berichten: 2854
Lid geworden op: 18 jun 2008 02:08

Re: VEMMA WERKT!

Ongelezen bericht door antileugens »

Heb het onderzoek gelezen en het is een onderzoek dat uitnodigt naar meer onderzoek. Op basis van het onderzoek kun je weinig echte conclusies trekken omdat het maar een heel klein groepje is maar het geeft wel aanleiding om een veel groter onderzoek te doen.

Jacqueline 2008
Berichten: 6
Lid geworden op: 25 aug 2008 16:40

Re: VEMMA WERKT!

Ongelezen bericht door Jacqueline 2008 »

Sorry maar als je Vemma clinical trail abstracts bedoelt. Dit is een compleet afgerond onderzoek waar men claims uit mag halen. Dit is officieel. Dr. OZ bij Vemma is een specialist (Hartchirurg). Dr. Verkerk een wetenschapper. Deze trail abstracts zijn wetenschapelijk, clinical.

antileugens
Berichten: 2854
Lid geworden op: 18 jun 2008 02:08

Re: VEMMA WERKT!

Ongelezen bericht door antileugens »

Jij mag dan denken dat je er claims uit mag halen maar als je ziet hoe medicijnen onderzoek werkelijk gedaan word zie je dat dit een veel te klein onderzoek is om definitieve conclusies uit te trekken. Daarvoor moet onderzoek gedaan worden onder duizenden kandidaten.

Het onderzoek waar je naar refereert geeft enkel een indicatie dat Vemma wel eens kon waar maken wat het zegt te doen omdat het maar gedaan is bij minder dan 100 subjects.

Dat betekent niet dat ik zeg dat de claims niet waar zouden kunnen zijn maar enkel dat je op basis van een dergelijk klein onderzoek geen definitieve conclusies kunt trekken.

Jacqueline 2008
Berichten: 6
Lid geworden op: 25 aug 2008 16:40

Re: VEMMA WERKT!

Ongelezen bericht door Jacqueline 2008 »

dat kan WEL omdat er op andere zaken is getest. Vemma is geen medicijn. Maar op o.a. anti-oxidant levels is de test definitief. Goed discussieren zal geen zin hebben. Ik ben niet echt een forum madam. Ik gun je het laatste woord.

antileugens
Berichten: 2854
Lid geworden op: 18 jun 2008 02:08

Re: VEMMA WERKT!

Ongelezen bericht door antileugens »

Klaarblijkelijk snap je niet wat wetenschappelijk onderzoek inhoudt en denk je dat ik je aanval. Een test op 40 personen geeft hooguit een indicatie, je kunt er geen definitieve conclusies uit trekken omdat de kans op statistische afwijkingen te groot is.

badip
Berichten: 58
Lid geworden op: 26 mar 2008 15:42

Re: VEMMA WERKT!

Ongelezen bericht door badip »

J ain afkappen ben je goed .

Als het product zo is is waarom heeft het dan geen GMP keurmerk of een iso Keurmerk.


De placebo test zegt helemaal niets en is dan ook niet bindend en zo goed was de test helemaal niet .

Er zijn al klachten naar de DSA gegaan maar daar is Vemma Europe helemaal niet bekend vreemd dus .
In de netcoo staat bijna nooit iets over Vemma
Het heeft er een keer ingestaan MS zou duitsland gaan doen maar heeft afgehaakt in duitsland vinden de top netwerkers Vemma maar een amateuristisch zooitje daarom loop het in duitsland ook niet .
Dit geld ook voor de Obtainer .
Buiten dat het zijn commerciele bladen voor geld kun je daar alles in zetten .

Elk MLM bedrijf roept dat zijn produkten de besten zijn maar r zijn maar enkele met een Keurmerk en daar valt Vemma Europe niet onder.

ze staan nog niet eens bekend bij het zwitserse vitamineninstuut in Lausanne .


Vemma betaald boven gemiddeld wat ben jij toch naief ,
in vemma zal juist 99,9 % bijna niets verdienen studeer het binair systeem maar eens goed dan zul je merken dat het niet allemaal zo mooi is als dat het is.



Het enige land waar Vemma een beetje loopt en dit land staat los van Fred is Oostenrijk onderleiding van Hareld Maier heel vreemd toch



En we hebben het niet hier of MLM er zitten ook goede bedrijven bij maar Vemma Europe zeker niet .

En degene zoals Trump, Pilzer, Buffett, Richard Branson laten zich maar al te graag betalen .

MLM is niet zo zeer afhankelijk van het produkt maar je werkt met mensen in dit geval foute mensen dat wil niet zeggen dat elke MLM slecht is .

Vastgoedhandelaar
Berichten: 35
Lid geworden op: 24 nov 2007 15:10

Re: VEMMA WERKT!

Ongelezen bericht door Vastgoedhandelaar »

Badip is een anti Vemma dwaas. Krijgt het niet voor elkaar om 3 zinnen fatsoenlijk achter elkaar te schrijven.

Ik ken hem. Hij is in alles in zn leven mislukt. Komt ook door zijn opleiding, of liever gezegd Géén opleiding.

Hij dacht met Vemma even snel rijk te worden, maar kon die paar eurootjes p/m niet opbrengen. En nu maar klagen.

Het is een triest geval..

happymlmer
Berichten: 2
Lid geworden op: 29 aug 2008 23:29

Re: VEMMA WERKT!

Ongelezen bericht door happymlmer »

Goh, begin bijna te denken dat de blonde juffrouw die bij Harry Mens heeft gezeten ineens Jaqueline heet , bravo voor zowel Vemma als Xango, zoveel beloftes, zoveel nieuwe distributeurs, maar nog steeds geen goedkeuring, Prof. Verkerk houdt jullie ook al aan het lijntje, denk je dat wat hem in bijna twee jaar niet is gelukt hij dat wel in de komende drie maanden voor elkaar gaat krijgen, en nu ineens 4 Vemma's, wat was het ook alweer, premium voor de slimme westerlingen, vemma voor de lompe oosterlingen, mangosteen en minerals voor de turkse en israelische markt, nogwel zonder mangosteen, vervangen we die toch voor granaatappels, hoezo de boel besodemieteren, net als de beloftes dat Turkije opengaat, vraag eens wat de waarheid is wat betreft Hassan, vraag gelijk waarom Fred zo bang voor hem was. Zorg in ieder geval dat je een alternatief hebt, jullie worden keihard in de maling genomen en nu proberen ze snel de boel te lijmen, natuurlijk hebben ze 30% meer omzet als de mensen hun autoship op 1 zetten en binnen het halfuur staat het weer terug, makkelijk als je het systeem beheerd.

Ik ga met mijn eigen ex-vemmateam een collectieve zaak beginnen en dan zal de waarheid vanzelf bovenkomen, ook de DSA zal ingelicht worden over deze praktijken, het heeft al lang genoeg geduurd, we hebben zat bewijs van valse facturen, onrechtmatige incasso's en spookzendingen, daarnaast worden er wel autoships betaald door de mensen die gestopt zijn maar worden niet de bonussen uitgekeerd, volgens de regels heb je recht op je bonus als je twee pakketten afneemt, wie gooit hier nu zijn eigen ruiten in, de titanic is going down en ik zal de eerste zijn die applaudiseerd

Naar boven

Zuid-Holland
Berichten: 1
Lid geworden op: 31 aug 2008 00:05

Re: VEMMA WERKT!

Ongelezen bericht door Zuid-Holland »

Jacqueline 2008


Geplaatst op 25 Aug 2008 16:50 door Jacqueline 2008
Ik vind het een zegen dat R.D. Vemma heeft verlaten maar en daar komt ook de aap uit de mouw want WAS R.D. wel het paradepaardje? Geruchten gaan toch dat R.D. er uit is gegaan naar herhaaldelijke waarschuwingen en dat hij wel erge duistere figuren aantrok. Kijk nou maar eens in PM wie er met hem mee is gegaan. Dat is verre van heel Vemma, het is een zeer klein groepje. Het zal aan mij liggen, ik kom uit het Gooise, maar ik vind het nou niet echt representatieve mensen die R.D. mee heeft en op de laatste Vemma dag waren er meer mensen dan ooit. Ik denk dat Vemma toch het laatste lacht en er zijn momenteel 4 versies Vemma, zie R. Verkerk bericht. Voor Europa... Waar haalt men die nonsense vandaan?


Jacqueline, weet jij wat er nu rond loopt bij Vemma Europe?

1) Een jood die zich voordoet als dé leider, die zelfde leider heeft een joodse 'vriendin' thuis zitten en duikt ook nog in de koffer met zijn ex. 3x raden wie zijn ex is? Mevr. J.B., ook een zgn leider in Vemma Europe.
2) Mevr. H.lR. die heeft altijd genoegen genomen met andermans man.
3) Mevr. O.A. was in land van herkomst een prostituee geweest.

Moet ik verder gaan? Ja? Nou ok de laatste dan.

4) Moeder van de zgn leuke blonde 2ling is bi-seksueel.

En zo zijn er nog een paar hoor... Wat een klucht vind je niet?!

Wake up girl....

antileugens
Berichten: 2854
Lid geworden op: 18 jun 2008 02:08

Re: VEMMA WERKT!

Ongelezen bericht door antileugens »

Wow, een bisexsuele Joodse prostituee, dat veklaart alles...

:lol:

jboere
Berichten: 50
Lid geworden op: 24 aug 2003 09:57

Re: VEMMA WERKT!

Ongelezen bericht door jboere »

ik wil even reageren ik kreeg van intrum incasso dat ik even mijn lid maatschap moest betalen bij vemma. a. ik ben geen vemma lid nooit geweest b. hoe komen ze aan mijn adres proberen ze zo aan leden te komen schandalig ik heb niks met vemma te maken en sturen wel spook rekeningen. nee ik zal nooit bij dit bedrijf in zee gaan.
ik heb het naar mijn zin bij amay die betalen teminsten eerlijk uit.

antileugens
Berichten: 2854
Lid geworden op: 18 jun 2008 02:08

Re: VEMMA WERKT!

Ongelezen bericht door antileugens »

Ach, I justitita is een boevenbende. Als je ze vraagt om bewijzen zeggen ze doodleuk dat je die al hebt.
Gewoon een briefje naar ze sturen (aangetekend) dat je de bewijzen wilt hebben en dat je de kosten bijhoudt en die op Vemma zult verhalen mocht het tot een rechtzaak komen. En dan gewoon je uurloon om minstens 50 Euro zetten.
Ik heb zelf ook zo'n gevalletje gehad met UPC (die waren mij geld schuldig en toen ik ze dreigde met een incassobureau was ik ineens hen geld schuldig). Ik heb ze toen een briefje gestuurd met bewijzen en daar heb ik toen opzettelijk twee bankafschriften (die ik wel had) uit gelaten. Wat denk je dat hun reactie was? Juist die twee betalingen zou ik niet gedaan hebben. Haha, toen was de pret snel uit voor I J en UPC.
Zorg dat je alles opschrijft! (namen, tijdstippen, beweringen....ALLES)

Alleen zit je natuurlijk niet op zo'n gezeik te wachten. Vraag ze ook eens wie zogenaamd je sponsor is en om bewijs van inschrijving. Via het IP adres kun je veel te weten komen. Ik heb het vermoeden dat iemand je zonder je toestemming heeft ingeschreven. En daarmee kan je een klacht bij Vemma indienen.

Wat ik van Vemma denk? Ik heb sterk mijn twijfels over de integriteit. Er zijn teveel van dit soort verhalen in omloop.

jor
Berichten: 4524
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: VEMMA WERKT!

Ongelezen bericht door jor »

Geplaatst op 05 Nov 2005 08:15 door jboere

hallo mensen

hierbij vertel ik u iets over mlm bedrijven er zijn veel mlm bedrijven
in nederland er zijn helle goeden maar ook slechten..
veel advertentie’ bestaan uit advertentie met veel geld verdienen met e-mail verzenden
nou mensen dat zijn mensen die juist over iemands rug geld probeert afgetroggeld
met loze berichten dat valt niet onder de categorie mlm.dus mensen trap niet in advertentie’s
van e-mail verzenden via pc .

WAT IS MLM WEL.

MLM is multi level marketing er zijn vele bedrijven die eerlijke bedrijf doel te bereiken
welke bedrijven zijn goed en die eerlijk uit betalen.

1 kleeneze
2 amway
3 eurphony telecom



dit zijn bedrijven die echt te vertrouwen zijn en je krijgt ook eerlijke verdiensten .
mensen zeggen vaak ja wat moet ik er mee dat zijn meestal de twijfelaars onder ons
die vaak denken dat het geld vanzelf komt je moet er wel wat voor doen dat moet je voor
een baas ook daar krijg je het ook niet voor niets.
Het verbaast me dat je al in 2005 er alles van wist en nu doet of je er niets van begrijpt. Misschien toch eens iets ingevuld of aangevraagd?

antileugens
Berichten: 2854
Lid geworden op: 18 jun 2008 02:08

Re: VEMMA WERKT!

Ongelezen bericht door antileugens »

Het verbaast me dat je al in 2005 er alles van wist en nu doet of je er niets van begrijpt.
Waar staat dat hij alles van Vemma wist?

Je vraag
Misschien toch eens iets ingevuld of aangevraagd?
is echter wel beantwoord:
a. ik ben geen vemma lid nooit geweest b. hoe komen ze aan mijn adres proberen ze zo aan leden te komen schandalig ik heb niks met vemma te maken

jor
Berichten: 4524
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: VEMMA WERKT!

Ongelezen bericht door jor »

Ik begrijp werkelijk niet waar jij je steeds mee bemoeid. Jou word totaal niets gevraagd en je blijft antwoord geven voor anderen. Zijn de voorstanders zo dom ( of denk jij dat ) dat zijzelf geen antwoord kunnen geven?
Om nog maar niet te spreken over het feit dat je nu niet vraagt om een verificatie, want wie zegt dat het waar is??. Zeker gezien zijn laatste opmerking.
Geplaatst op 31 Okt 2008 08:32 door jboere
ik heb het naar mijn zin bij amay die betalen teminsten eerlijk uit.
Eigenlijk ben jij bezig met een vorm van topickaping,je geeft zelfs de voorstanders geen gelegenheid om zelf te antwoorden!!.
Met een voorstander als jij hier bent heeft MLM geen tegenstanders nodig, je beschuldigt anderen met niet te verifieren berichten te komen en van een voorstander gaat het erin als zoete koek.
Ik kan best begrijpen dat ook de voorstanders maar eenmaal reageren. Jij maait telkens weer het gras voor hun voeten weg.
Je bent niet veel meer dan iemand die dit forum nodeloos verziekt door je dwangmatige manier van reageren.

antileugens
Berichten: 2854
Lid geworden op: 18 jun 2008 02:08

Re: VEMMA WERKT!

Ongelezen bericht door antileugens »

En jij doet aan forumvervuiling door zaken te zeggen die niet van toepassing zijn en te doen of vragen niet beantwoord worden terwijl jij degene bent die continue de vragen weigert te beantwoorden.
Overigens beschuldig ik niemand van het plaatsen van niet-verifierbare berichten; ik stel het vast.
En waarom zouden anderen moeten reageren op vragen die al beantwoord zijn en op opmerkingen die niet ter zake doen? Door jouw niet terzake doende opmerkingen het doen of vragen niet beantwoorden vervuil jij het forum.

Dus wie kaapt er topics?

jor
Berichten: 4524
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: VEMMA WERKT!

Ongelezen bericht door jor »

Geplaatst op 31 Okt 2008 14:41 door antileugens

Overigens beschuldig ik niemand van het plaatsen van niet-verifierbare berichten; ik stel het vast.
Geplaatst op 31 Okt 2008 08:32 door jboere

ik wil even reageren ik kreeg van intrum incasso dat ik even mijn lid maatschap moest betalen bij vemma. a. ik ben geen vemma lid nooit geweest b. hoe komen ze aan mijn adres proberen ze zo aan leden te komen schandalig ik heb niks met vemma te maken en sturen wel spook rekeningen. nee ik zal nooit bij dit bedrijf in zee gaan.
jboere, kan je dit bewijzen? anders doe je niets anders dan wat in de ruimte roepen.Kan antileugens ook gelijk vaststellen.

antileugens
Berichten: 2854
Lid geworden op: 18 jun 2008 02:08

Re: VEMMA WERKT!

Ongelezen bericht door antileugens »

Misschien is het handig om hem even te mailen via het envelopje voor zijn naam. Sommigen lijken hier enkel op het radarforum te komen om hun frustratie met wat dan ook te uiten en zodra ze hun ei kwijt zijn zie je ze nooit/zelden meer terug. Stuur hem dan aub ook ff de link van de thread zodat hij hem makelijk kan vinden.

jor
Berichten: 4524
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: VEMMA WERKT!

Ongelezen bericht door jor »

Geplaatst op 31 Okt 2008 08:32 door jboere

ik wil even reageren ik kreeg van intrum incasso dat ik even mijn lid maatschap moest betalen bij vemma. a. ik ben geen vemma lid nooit geweest b. hoe komen ze aan mijn adres proberen ze zo aan leden te komen schandalig ik heb niks met vemma te maken en sturen wel spook rekeningen. nee ik zal nooit bij dit bedrijf in zee gaan.
ik heb het naar mijn zin bij amay die betalen teminsten eerlijk uit.
Ik heb het via het envelopje geprobeerd en nu voor de tweede maal in dit topic!. Zonder mogelijkheid jou verhaal op enig manier te kunnen navragen is het gewoon dom geblaat.
Intrum incasso is een slecht bedrijf maar de vordering moet toch zijn ingediend door vemma, zonder jou naam en adresgegevens zou het bdrijf nooit bij jou uitkomen.Je laatste opmerking maakt me nog sterker twijfelen of het waar is.Wat heeft Amway er nu ineens mee van doen?. Zal wel verder geen antwoord op komen ( behalve van AL dan ).

Gesloten