LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Vreemd ?op de forum van trosradar staan geen enkele klacht o

Vragen of opmerkingen over mulit level marketing kan je hier kwijt.
nieuw

Vreemd ?op de forum van trosradar staan geen enkele klacht o

Ongelezen bericht door nieuw »

Vreemd ?op de forum van trosradar staan geen enkele klachten over het produkt zelf.(telefonie)Alleen over hun marketing methode.
de klant is dus te vreden.

Zo is dat! Wat maakt het uit welke marketing systeem ze hanteren als het produkt en service maar goed is en daarbij ook iemand hebt geholpen. :D . Zo kan de kleine man er ook iets van mee plukken wat normaal gesproken alleen voor de grote jongens is bedoeld.Beter kun je het niet krijgen.

kom niet met een klein voorbeeld,want geen enkele bedrijf is klachten vrij.Ik heb over veel klachten.

Overigens over het manier van marketing systeem komen ook niet veel klachten. Dus hoe mensen zijn behandel op het moment dat ze een kans krijgen om met een MLM bedrijf zaken te gaan doen.

De meest klachten komen van mensen die niet mee willen doen en denken dat het een spel is. Dat is een andere koek.
Perfect ,we overtuigen niemand ,maar ga niet achter ons rug zeggen dat het illegaal is of slechte mensen zijn ETC.


Dat zijn de mensen die hoofdzakelijk en in combinatie van illegale 'bedrijven" ons een slecht naam willen en hebben bezorgt.


Niemand hoeft ons te vertellen wat we moeten of mogen.
Daarvoor hebben wij de overheid voor en zij verlenen ons de vergunningen.

Bart1999

Re: Vreemd ?op de forum van trosradar staan geen enkele klacht o

Ongelezen bericht door Bart1999 »

Bij dit soort constructies gaat het niet om het produkt.
Of dit nou waterkoelers, telefoontikken, "health" spullen,
gevulde koeken, of whatever zijn.
Als die geweldige spullen niet in de reguliere verkoopkanalen
te krijgen zijn dan zit er ALTIJD een luchtje aan.
Denk je dat de normale detailhandel zo ignorant is dat ze
opgelegde kansen laten liggen?
MLM is altijd op zoek naar nieuw kanonnenvoer (lees: onwetende mensen), daar komt immers de cash-flow vandaan.
Ik zie niet het voordeel van een distributiesysteem wat verkoopt
via een verkoper..., via een verkoper..., via een verkoper..., via een verkoper..., via een verkoper..., via een verkoper..., via een verkoper..., via een verkoper..., ad infinitum.
Het produkt (waterkoeler, telefoontikken...) zal daar niet bepaald goedkoper door worden. Slechte zaak voor de consument.
Goede zaak voor de verkoper. Vandaar die reclame w.s.

Gast

Re: Vreemd ?op de forum van trosradar staan geen enkele klacht o

Ongelezen bericht door Gast »

oja ik zie geen klachten....

pfff

Re: Vreemd ?op de forum van trosradar staan geen enkele klacht o

Ongelezen bericht door pfff »

DE forum?

HET forum dus!

Keesjan
Berichten: 698
Lid geworden op: 30 jun 2004 14:36

Re: Vreemd ?op de forum van trosradar staan geen enkele klacht o

Ongelezen bericht door Keesjan »

Dat er geen klachten zijn over het product kan je ook opvatten als: mensen weten dat MLM bij voorbaat oplichting is, dus gaan ze die producten niet kopen. Ik kan moeilijk klagen over een defect apparaat als ik niks gekocht heb omdat het systeem erachter al niet deugde.

Gast

Re: Vreemd ?op de forum van trosradar staan geen enkele klacht o

Ongelezen bericht door Gast »

Aan alle mensen die reageren als: GAST:

Graag eens inhoudelijk reageren op:

- Wat zijn dit voor onwaarschijnlijk goede produkten dat je die moet kopen via een verkoper die nog vele verkopers boven zich heeft -
die er allemaal hun graantje van mee pikken (lees: aan verdienen);
- Waarom kun je deze produkten niet gewoon in de winkel kopen?
- Waarom zou ik deze produkten weer aan anderen willen verkopen
(wat dat lijkt me de bedoeling van MLM)?
- Het is toch logisch, omdat er zo ontzettend veel schijven (verkopers)
tussen de aan- en verkoop zitten die er (lijkt me eerlijk) allemaal iets
aan verdienen, het uiteindelijke produkt veel te duur is?

Misschien begrijp ik het principe verkeerd, maar wellicht is er iemand
die dit in begrijpelijk Nederlands kan verklaren. Ik houd mij aanbevolen.

Gast

Re: Vreemd ?op de forum van trosradar staan geen enkele klacht o

Ongelezen bericht door Gast »

Twaalf Tests
voor het Evalueren van een Network Marketing (MLM)
“Opportunity”
Door Jon M. Taylor, Ph.D., Consumer Awareness Institute

Network marketing (ook genoemd multi-level marketing of MLM, consumer direct marketing, purchasing of gifting network, etc.) ontwikkeld vanuit een piramidevormig concept, die in principe leiden tot piramidale schema’s, kettingbrieven en ketting verkoop. Piramidespelen om geld zijn illegaal, maar een aantal MLM be4drijven bleek in staat om de overheidsbeperkingen en wetten te omzeilen.
Rechtszaken en de daaruit voortvloeiende jurisprudentie, hebben geleid tot een omschrijving van piramidespelen als een plan dat zich concentreert op het binnenhalen van nieuwe distributeurs en waarbij de verkoop van artikelen en diensten als regel volkomen ondergeschikt zijn of niet aanwezig. Niettemin zijn er de nodige MLM-propagandisten, zelfs met prima producten, die meer nadruk leggen op het binnenhalen van nieuwe distributeurs, dan op de verkoop, omdat dat laatste minder geld oplevert.
Een MLM programma dat door opsporingsambtenaren niet wordt beschouwd als een illegaal piramidespel, kan omwille van praktische doeleinden wel degelijk een op producten gebaseerd piramide schema (PPS) zijn. Er bestaan sterke piramidale elementen voor de meeste MLM programma’s, waardoor deelnemers een vrij geringe kans op financieel succes hebben, behalve dan een gering percentage aan de top van een hiërarchie van distributeurs, dus bovenaan een prille downline. De volgende tests dienen er toe u te beschermen tegen MLM-programma’s, die u alleen maar tijd, geld en inspanning kosten.
De “OPPORTUNITY TEST”.
Werd u in de eerste plaats benaderd op basis van de actuele waarde en behoefte aan het product, of meer om de “opportunity”? Als dat laatste het geval is, zou het programma heel goed een piramideconstructie kunnen zijn met als enig doel het verrijken van het bedrijf en een kleine groep van “upline” distributeurs. Een ander punt om op te letten, zijn promotors die praten over “instappen in het begin”, of “voortgedreven worden door de golf”der mogelijkheden”. Ook de “Bel-curve”wordt graag gebruikt om u over te halen om hélemaal in het begin toe te treden. Als regel zal het merendeel van het te verdienen inkomen al in handen zijn van de distributeurs die heel in het begin een nieuwe downline gesticht hebben.
üDe MARKET REALITY TEST
MLM-wervers mogen dan al wijzen op het grote groeipotentieel van hun programma’s zonder daarbij te achten op de wetten van vraag en aanbod, zonder adequate controle zal de verzadiging van de markt vrij spoedig een feit zijn – op zijn minst in de gedachtewereld van mensen.

Zijn er talloze niveaus toegestaan – meer dan er nodig zijn om het product op de markt te zetten? Vraag dan of het bedrijf het ongelimiteerd rekruteren van nieuwe distributeurs in een bepaald gebied toestaat, zonder enige beperking door territoriale regiobescherming of andere voorzieningen om verzadiging van de markt te voorkomen. Als dat het geval is, is de kans groot dat u een kaartje koopt voor een vlucht die al vertrokken is. U wordt dan aan uw lot overgelaten met een koffer vol loze beloften en een waardeloos ticket.
üDe PRODUCT TEST
Bekijk de producten of diensten grondig en vraag uzelf af:
Zouden deze producten of diensten op basis van hun eigenschappen ook succesvol verkocht kunnen worden zònder gebruik te maken van het MLM-systeem? Wanneer er niets vergelijkbaars op de markt is, ga dan na hoe dat komt!
Richt Het MLM-bedrijf zich met nadruk op voor de hand liggende producten of diensten, van waarde voor de consument of ligt de nadruk op tijdelijke trends en verkoop op het juiste moment of op exotische of geheime formules?
Zijn de producten van een constante goede kwaliteit en bestaat er een niet-goed-geld-terug of terugkoop garantie? Kunnen alle positieve zaken die geclaimd worden (zoals gezondheidsclaims), ook bewezen worden door betrouwbaar onderzoek? Worden orders prompt uitgevoerd en snel verzonden? En staat er bij consumptieartikelen ook een fabricagedatum of een “tenhoogste-houdbaar-tot” (THT) datum op het artikel?
üDe COMPENSATIE TEST
Kun je als distributeur een fatsoenlijk inkomen verwezenlijken ten opzichte van de aan verkoop bestede tijd, zonder ook maar één persoon gerekruteerd te hebben? Of is de commissie die het bedrijf over de verkochte producten betaalt zó laag dat je wel personen voor je downline móet rekruteren, om aan een aanvaardbaar inkomen te komen?
Zullen distributeurs bóven je in de downline, die niets met jouw verkoop te maken hadden, evenveel of zelfs méér ontvangen door jouw verkoop (inclusief commissies en bonussen) van het bedrijf, dan jij zelf krijgt voor het verkopen van het product of de dienst?
Als dat laatste het geval is, ligt de nadruk op het verkrijgen van inkomen dankzij een downline van distributeurs, die je dus zult móeten rekruteren, meer dan op het verkopen van de producten door jezelf. Ook al zal een dergelijk MLM-programma ontsnapt zijn aan de opsporing van piramidespelen, dan nog heeft het er alle kenmerken van en is in feite een PPS.
Je kansen op succes, in zulk een programma, zullen niet erg groot zijn. Terwijl een handvol distributeurs aan de top van de piramide zeer aardig beloond zullen worden, zoals meestal ook in “gewone”bedrijven, zal 99% (in sommige programma’s zelfs 99,9%) van de distributeurs ònder hen in de downline, er weinig of niets aan over houden nadat zij de gemaakte kosten en ingekochte producten van de verdiensten hebben afgetrokken. In sommige programma’s kan het voor uw upline zelfs voordelig zijn wanneer u er de brui aan geeft, omdat de verdienste die anders naar ú toe gegaan zou zijn, nu een of meerdere treden hoger belandt.

Geloof niet in de kreet dat u maanden of zelfs jaren hard moet werken en “in de business blijven” om uiteindelijk scheppen geld te verdienen met dit MLM programma. Wees je bewust dat bij andersoortige verkoopkanalen de verkopers of distributeurs een respectabel inkomen hebben na enkele maanden, óók als zij op commissiebasis werken. Zo niet, dan zullen zij naar een ander bedrijf verkassen.
Vraag distributeurs die al een aantal voor het betreffende MLM-bedrijf werken, naar hun inkomen ná aftrek van onkosten en, uiteraard, inkoopprijzen van hun producten. Als dat niet aanvaardbaar van hoogte is, zijn zij alleen maar bezig de zakken van hun upline te vullen.
üDe INKOMSTEN OPENBARINGS TEST
Als een MLM-werver u lokt met de cijfers van zeer hoge inkomsten van zijn topdistributeurs, vraag dan aan het bedrijf de gemiddelde uitbetaling te openbaren aan distributeurs d.m.v. percentages.(de hoogste 1%, de op één na hoogste 1% en zo voort tot de laagste 1%) opdat u op die manier uw kansen op succes kunt beoordelen. Maar vraag wel om NETTO bedragen, dus de verdienste na aftrek van de productinkoopsprijzen, voor alle distributeurs die ooit voor het bedrijf zijn gaan werken, inclusief degenen die niet (meer) actief zijn. Als zij verzuimen u deze informatie te verschaffen, kunt u niet op basis van afgewogen informatie een gefundeerd besluit nemen.
Maak een schatting van de kosten die u moet maken om uw eigen netwerk op te bouwen. Iedereen die serieuze plannen heeft om een professioneel MLM-netwerk op te zetten, moet rekening houden met telefoonkosten, reiskosten, monsters, verkoopmateriaal zoals folders en rekeningen, kantoorbehoeften, verzendkosten, drukkosten en kopiëren. En, wanneer u door uw familie- en kennissenkring heen bent, zult u moeten adverteren in enige vorm. De meeste distributeurs komen uiteindelijk tot de conclusie dat zij veel meer hebben uitgegeven aan producten en verkoopkosten, dan dat zij bruto verdiend hebben. Het beste kunt u informeren bij ex-distributeurs, want de huidige distributeurs zullen vaak geneigd zijn om een te rooskleurig beeld te schetsen, hetzij uit schaamte over hun naïviteit, hetzij uit onkunde.
Wanneer minder dan 1% van alle distributeurs voor al hun tijd een bedrag verdienen gelijk aan het minimumloon (na aftrek van alle kosten en inkoop van MLM-producten) of meer, lijkt het verstandig om een andere bestemming te kiezen voor uw geld, tijd en energie. (Volgens sommige onderzoekers geldt voor de meeste MLM-programma’s, minder dan 1 % van de distributeurs ooit winst maakt.) Een andere goede test van de werkelijkheid is, om degene die u probeert te recruteren voor zijn MLM-programma, te vragen naar een kopie van zijn belastingaangifte over het voorgaande jaar. Het is gebleken dat het uiterst zeldzaam is dat MLM-werkers op hun Inkomstenbelastingaangifte een verdienste wegens MLM-verkoop kunnen opvoeren. Wie dat wèl kan, moet zowel geloofwaardig als (redelijk) succesvol zijn…

üDe “WAT IS HET MEEDOEN WAARD” TEST
Probeer voor uzelf uit te vinden, wat het u waard is om u te verbinden aan het inkopen van producten en de verkoop ervan, service hierover te verlenen, trainingen te volgen en (verkoop) bijeenkomsten bij te wonen, gedurende een bepaalde periode. Kortom: wat is het “meedoen” u waard? Laat u niet foppen door een relatief lage inschrijfsom, die gevolgd wordt door een bijna eindeloze reeks invitaties, door “speciale aanbiedingen”, nieuwe monsters en inventaris, oplopende bonussen bij grotere aankopen, te betalen seminars en trainingen en talloze “aantrekkelijke”speciale reclame-uitingen.
De noodzaak (of de suggestie dat het een noodzaak is) om grotere hoeveelheden producten te kopen om op een hoger niveau te komen en daar een hogere provisie te ontvangen of de aanbieding van korting bij de aankoop van grotere hoeveelheden zijn een teken dat het hier om een product-gebaseerde financiële piramide gaat. Na maanden of jaren van vruchteloze verkooppogingen en een garage vol met onverkochte producten komen sommige deelnemers tot de conclusie dat zij er in gelopen zijn en hebben deelgenomen aan een financiële piramide, waarbij hun aankopen van onnodige producten, de te betalen premies vormden.

üDe PRIJS TEST
Zijn de groothandelsprijzen die het bedrijf u berekent laag genoeg om nog een redelijke winst over te houden èn nog te kunnen concurreren met vergelijkbare producten uit andere bronnen? Of zijn de prijzen zó hoog, dat men tegen inkoopsprijs moet verkopen om toch nog wat verkopen te bereiken?
Wanneer de producten zodanig zijn geprijsd, dat een deel van de prijs voldoende is om het netwerk van distributeurs te ondersteunen, dan kan dat deel van de prijs beschouwd worden als de premie voor de financiële piramide. Dus als een MLM-product een verkoopprijs heeft van € 40,- en een vergelijkbaar product wordt in de winkel verkocht voor € 20,- dan kan de premie van € 20,- beschouwd worden als het piramide deel van de prijs, die op typische piramidemanier, naar de hoofddistributeurs in de organisatie gaat.

üDe GOUDEN REGEL TEST
Hoe denk je over de manier waarop je benaderd bent om deel te nemen aan de MLM-business en hoe zou je het vinden om je vrienden of familie op dezelfde manier te benaderen?Hoe belangrijk zijn je relaties voor je? Voel je je misbruikt wanneer je relatie met hen wordt gebruikt voor het behalen van financieel voordeel? Zou je zelf deze relaties zo willen exploiteren?

üDe VRIJE TIJD TEST
De voortdurende droom van degenen met een piramidale mentaliteit , is het rekruteren van een downline die genoeg geld zal binnenbrengen om het hen mogelijk te maken om zelf nooit meer te werken, waardoor zij gaan beschikken over de vrijheid van ongelimiteerde vrije tijd. Zo kunnen zij hun hoeveelheid vrije tijd vergroten door de inspanning van de anderen.
Als een rekruterende distributeur belooft dat door hard te werken gedurende een korte spanne tijds, je nooit meer hoeft te werken, vraag hem of haar dan welk percentage van hun topdistributeurs niet langer meer actief betrokken zijn bij het bedrijf – en ook nooit meer “Business Opportunity Meetings (BOM’s) meer bezoekt.
Vraag ervaren distributeurs, wanneer zij voor het laatst een extra lange vakantie hebben genomen en konden zij dat doen zonder flinke verliezen te lijden doordat zij hun downline verwaarloosden? En is wellicht één van hen gestopt of heeft zijn activiteiten op een laag pitje gezet zonder financiële verliezen te ervaren?
Nog béter: vraag om een kopie van de samenstelling van de downline en upline van de rekruterende distributeur. Neem daarna contact op met distributeurs van verschillende niveaus en vraag hen of zij inderdaad meer vrije tijd hebben bereikt. En, mocht je de partner van een van deze distributeurs kennen, vraag deze dan of het gezin problemen heeft ondervonden als gevolg van de participatie in de MLM activiteiten, zoals telefoongesprekken op storende momenten, ongelegen komende bezoeken aan huis en het verwaarlozen van het gezin of andere plichten door de distributeur.

üDe EERLIJKHEIDS TEST
Was de rekruterende distributeur slinks in zijn pogingen om u te inviteren, of juist oprecht? En kan zowel het product als de “opportunity” verkocht worden zonder overdreven voorstellingen van hetzij de productmogelijkheden dan wel verdienste mogelijkheden? En vraag om de wettelijke juistheid aan te tonen van alle gemaakte claims.
Wanneer je de waarheid bij herhaling vervormd vindt, dan ligt de oorzaak wellicht in aantrekkelijke bonussen of premies die bij het rekruteren worden aangeboden aan de werver. Wanneer mensen die normaal gesproken eerlijk en oprecht zijn, het nodig vinden om de mogelijkheden te overdrijven om het product of de mogelijkheden te verkopen, hod er dan rekening mee dat van jou hetzelfde verwacht zal worden.


üDe GELOOFWAARDIGHEIDS TEST
Degenen die MLM promoten, maar weinig vertrouwen in zichzelf hebben, zullen graag gebruik maken van de aanbevelingen van anderen die betrokken zijn bij de “opportunity”. Wanneer zulke aanbevelingen door anderen ongewoon veel worden gebruikt, pas dan op! Zulke aanbevelingen kunnen zeer misleidend zijn! Waarom? De ethiek van MLM kan zó misleidend zijn, dat gerespecteerde mensen van een hoog niveau zelfs in de meest problematische programma’s terecht kunnen komen.

üDe ONDERSTEUNINGS TEST
Heeft het bedrijf waarmee je in zee wil gaan een uitgewerkte ondersteunings infrastructuur, waardoor men een tijdelijke extra grote vraag aankan?
Zal je sponsor of iemand uit je upline tot je beschikking staan waanneer je hem/haar nodig hebt? Of heeft deze een reputatie van het ene naar het andere bedrijf over te stappen zodra dat iets gunstiger lijkt?
Zijn conferenties, workshops en trainingen, audio en videocassettes gratis, zoals dat het geval is bij gesponsorde activiteiten van “normale” bedrijven die volgens de traditionele regels werken? Of wordt er van je verwacht dat je ze zèlf betaalt als een nieuwe winstbron voor het bedrijf en de upline?
EEN LAATSTE WOORD
Wanneer je deze tekst nuttig hebt gevonden bij het beoordelen of je al dan niet wilt deelnemen aan een MLM-bedrijf, kun je je familie en vrienden een plezier doen door deze tekst te delen met tenminste vijf van hen. Vraag hen dan meteen om deze informatie elk ook weer te delen met tenminste 5 personen en die ook weer elk met 5, enz.
Want MLM, Multi Level Marketing, is op zich geen verkeerde wijze van werken, maar is natuurlijk nooit beter dan de mensen die er zich mee bezig houden. En tegen de malafiden onder hen, dient men gewaarschuwd te zijn.
Deze tekst is in het Engels afkomstig van Jon M. Taylor © 2000. Voor meer informatie in het Engels over problemen met network marketing en mogelijke oplossingen, bezoekt u de website: http://www.whatisgood.com/NWM. Of schrijf in het Engels:
The Consumer Awareness Institute
P.O. Box 488
Kaysville, UT 84037

Gast

Re: Vreemd ?op de forum van trosradar staan geen enkele klacht o

Ongelezen bericht door Gast »

Ga een paar boeken lezen zou ik zeggen.
Op dit forum krijg je echt geen helder en zuiver antwoord, omdat de anti's de meest onzinnige uitspraken doen.

Bart1999

Re: Vreemd ?op de forum van trosradar staan geen enkele klacht o

Ongelezen bericht door Bart1999 »

Welke boeken?
Ik ben een grage en vele lezer.
Maar inhoudelijke informatie krijg ik nooit van een GAST.
Dus: titels s.v.p.

Gast

Re: Vreemd ?op de forum van trosradar staan geen enkele klacht o

Ongelezen bericht door Gast »

boeken genoeg! zoek ze maar op.op internet en je kunt ze bestellen bij bol.bom

wotan
Berichten: 3
Lid geworden op: 19 jul 2005 03:22

Re: Vreemd ?op de forum van trosradar staan geen enkele klacht o

Ongelezen bericht door wotan »

discount pharmacy - http://www.bestrxpills.com

bodejosm43
Berichten: 3040
Lid geworden op: 03 dec 2003 23:26

Re: Vreemd ?op de forum van trosradar staan geen enkele klacht o

Ongelezen bericht door bodejosm43 »

Opener van het topic (juli 2004....) had er beter aan gedaan eerst fatsoenlijk Nederlands te leren schrijven. Nee, het gaat niet om een spelfoutje, lees er de hele tekst nog maar eens op na.

Bart1999
Berichten: 5
Lid geworden op: 06 jul 2005 19:17

Re: Vreemd ?op de forum van trosradar staan geen enkele klacht o

Ongelezen bericht door Bart1999 »

Die "nieuw" die was wel lachen ja. Ongehoord krom Nederlands. Maar wel een bijtertje. De laatste tijd niets van hem gezien.

Slim
Berichten: 308
Lid geworden op: 22 sep 2004 14:17

Re: Vreemd ?op de forum van trosradar staan geen enkele klacht o

Ongelezen bericht door Slim »

Misschien is het wel dezelfde als 'JBoere' op het mlm-forum? Die schrijft ook al zo vloeiend en begrijpelijk.

iedereenisok
Berichten: 4
Lid geworden op: 05 nov 2005 09:12

Re: Vreemd ?op de forum van trosradar staan geen enkele klacht o

Ongelezen bericht door iedereenisok »

Spelfouten zijn nuttig!


Onfatsoenlijk.
Het is onfatsoenlijk anderen ongevraagd op (vermeende)
tekortkomingen te wijzen. Bovendien ook nogal dommig.
Men kan kennelijk niet lezen/begrijpen welk onderwerp wordt
aangekaart zodra een paar leestekens verkeerd staan.
Taalkundige geneuzel is immers zelden relevant voor
wat iemand zegt of schrijft.

Bedenkelijk.
Geleuter over taalfouten is vaak egocentrische eigendunk.
Niet zelden bedoeld iemand oneerlijk onderuit te halen met
argumenten die niet terzake doen. Ook wel je zelf profileren in
de zin van “kijk eens hoe geweldig ik ben!”. Ten koste van een
ander maar dat maakt niet uit.
Het is uiterst bedenkelijk iemand op die manier de mond te
willen snoeren. Alsof iemand verantwoording schuldig zou
zijn over de wijze waarop hij/zij iets zegt.

Maar ja het stoort me.
Hoezo stoort het u? Meent u alles wat u stoort dan ook maar
tegen die persoon te moeten zeggen? Het in uw ogen afzichtelijke
behang van uw buren te moeten gaan melden? De lelijkheid van
uw schoonmoeder onder haar aandacht brengen? De volgens u
verkeerde geloofsovertuiging van uw achterburen aan de
kaak stellen?
Misschien moet u zich wat meer gaan storen aan het feit dat u
zich stoort aan dingen die van geen belang zijn!
Ze gaan u ieder geval niet aan!

En als u zich al ergens aan stoort zou u kunnen beginnen met uw
eigen gebrekkige inzicht op wiskundig, aardrijkskundig, creatief,
(noem maar op) gebied. Maar bovenal zou u zich moeten storen
aan uw eigen onderontwikkelde inlevingvermogen en inzicht
in andere mensen. Ik kan u namelijk verzekeren daar schort wel
een en ander aan!

==

Oplossing.
Op het schavot met die taalkundige mierenneukers!
Weg met dictatuur van het puntkomma proletariaat!
Leve het volk!! Leve het vrije woord!!
Zeurpieten zijn het, niet anders. Gehakt er van maken,
das het beste wat we kunnen doen! Alhoewel, dat is wellicht
ook niet uiterst beschaafd. Maar ja, je moet wat met ze.
Laten we er nog even over nadenken…

Groot nut!
Al met al is het maken van taalfouten uiterst nuttig!
Je kunt er heel snel betweters, dommige zeurpieten,
muggenzifters, zeikers en lieden met een enigszins
gebrekkige innerlijke beschaving mee opsporen.
Kunnen we daarna nog zien wat we met ze doen.

Maak taalfouten! Van harte aanbevolen!

Bart1999
Berichten: 5
Lid geworden op: 06 jul 2005 19:17

Re: Vreemd ?op de forum van trosradar staan geen enkele klacht o

Ongelezen bericht door Bart1999 »

Groot nut!
Al met al is het maken van taalfouten uiterst nuttig!
Je kunt er heel snel betweters, dommige zeurpieten,
muggenzifters, zeikers en lieden met een enigszins
gebrekkige innerlijke beschaving mee opsporen.
Kunnen we daarna nog zien wat we met ze doen.

Maak taalfouten! Van harte aanbevolen!
Bedoel je nou dat mensen die taalfouten maken betweters, dommige zeurpieten etc. zijn? Of juist andersom?
Maakt iemand met "een enigzins gebrekkige innerlijke beschaving" juist vanwege deze gebrekkige.. etc. geregeld taalfouten of juist niet?
Dan hebben we het nog niet eens gehad over de kunst van het formuleren.

walker
Berichten: 2
Lid geworden op: 05 mei 2006 16:49

Re: Vreemd ?op de forum van trosradar staan geen enkele klacht o

Ongelezen bericht door walker »

Ik moet wel zeggen de pesroon die dit topic heeft geopend heeft wel een punt hij probeerd hier te kijken of het nu om het produkt gaat of om het systeem ik persoonlijk denk dat het systeem het discussie punt is. Of het nu wel of niet goed is ben ik nog niet uit.....

Daarvoor ga ik eens rustig verder lezen

Gesloten