LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Stichting Omega Beheer

Overige onderwerpen met juridische of financiele achtergrond.
janschok
Berichten: 16
Lid geworden op: 22 jan 2004 21:07

Stichting Omega Beheer

Ongelezen bericht door janschok »

Geachte Tros radar

We zijn bezig voor een hele goede vriend om dingen voor hem aan het te zoeken, het geval is deze de vriend waar ik het over heb “naam laat ik even in het midden” heeft in de schuldsanering gezeten bij Stichting Omega Beheer te Hoogeveen , de schuld is afgelost en hij staat onder Bescherming bewindvoering daar heeft hij de grootse problemen mee, zoals met het week geld wat hij elke week behoort te krijgen, krijgt die niet of veel te laat de bewindvoerder loopt nu al 2 weken achter en heeft als antwoord er is geen geld, dit lijkt mij erg sterk om dat er 3 jaar lang al € 2300.- binnen komt bij de bewindvoerder het weekgeld staat per week op € 50,- deze week zou hij € 100,- moeten krijgen want de week er voor is er ook niet uitgekeerd, maar hij heeft vandaag Maandag 11-02-2008 maar € 50 ,- gehad.
Dan komt het volgende, de Bewindvoerder wist 3 jaar geleden al dat deze persoon zou gaan verhuizen, en heeft daar niks voor opzij gelegd nu zitten ze met de handen in het haar, omdat ze het huis niet voor elkaar kunnen krijgen, hier door mogen ze de kinderen niet in het huis ontvangen, niet eerder dan dat het huis in order is, ik vind dit erg tegen strijdig, de bewindvoering heeft blijkbaar geen potjes gemaakt voor bijvoorbeeld onvoorziene kosten of zo, dit lijkt niet helemaal te kloppen maar wat ik het vreemde van het verhaal vind hoe kan een bewindvoeder zeggen dat er geen geld is dan is daar toch al goed mis.
De eigenaar van Stichting Omega Beheer is zeer arrogant en kijk neer op zijn cliënten is niet mee te praten houd zich niet aan de afspraken.
Deze mensen zien we steeds verder onderuit glijden en zien het bijna niet meer zitten, vandaag op maandag 11 februari 2008 is er een brief opgesteld naar de kartonrechter om een verandering van bewindvoerder aan te vragen dus ze doen er alles aan om hun recht wel te behalen.
Naar mijn idee is de ware crimineel de bewindvoerder, want dit kan niet zo zijn in Nederland dat mensen als oud vuil worden behandelt.
Als ik mij niet vergis hebben jullie hier een aantal jaar geleden ook al een keer mee te doen gehad zouden jullie deze mensen kunnen helpen.

Hoogachtend
J. Schokker

Marver
Berichten: 5
Lid geworden op: 14 feb 2008 06:44

Re: Stichting Omega Beheer

Ongelezen bericht door Marver »

Kijk eens op www.bewindvoerders.net.
Daar weten ze wel raad.

janschok
Berichten: 16
Lid geworden op: 22 jan 2004 21:07

Re: Stichting Omega Beheer

Ongelezen bericht door janschok »

zal ik doen
maar als er iemand is die meer hier over weet laat mij het weten

FHV
Berichten: 89
Lid geworden op: 22 feb 2008 18:37

Re: Stichting Omega Beheer

Ongelezen bericht door FHV »

Het aanvragen van een nieuwe bewindvoerder via de kantonrechter is het enige goede wat je kan doen. Vooraf informeren bij bewindvoerders, die op de site staan die hierboven is genoemd, met de vraag of zij bereid zijn de bewindvoering over te nemen.

Sterkte!

janschok
Berichten: 16
Lid geworden op: 22 jan 2004 21:07

Re: Stichting Omega Beheer

Ongelezen bericht door janschok »

dat inmiddels gedaan maar er staat niets op de site hier over
hoe je dat moet doen, maar de aanvraag is gedaan

als er meer tips zijn, dan zijn die altijd welkom

tra
Berichten: 5
Lid geworden op: 26 jan 2008 21:01

Re: Stichting Omega Beheer

Ongelezen bericht door tra »

Helaas bent uw niet de enige met negatieve ervaringen over stichting omega beheer,er zijn al meerdere klachten bij ons binnen gekomen met klachten over de diensten van hun.

Zij zitten namelijk niet in hoogeveen,maar in hollandscheveld een plaatsje bij hoogeveen.Ook hebben zij een zogenaamde vesteging in zwolle,wat blijkt als we daar aankomen de hele kantoor zwolle niet bestaan.In de loop van de tijd zullen er meerdere klachten volgen.

Inmiddels loopt er een rechtzaak tegen hun.

bjornwietske
Berichten: 2
Lid geworden op: 28 mei 2008 14:46

Re: Stichting Omega Beheer

Ongelezen bericht door bjornwietske »

mijn vader zat ook bij omega en is november 2007 overleden
wij als kinderen vragen ons af hoe lang het mag gaan duren voor we verdere zaken kunnen afhandelen als je er over beld en vragen stelt krijg je geen antwoord of je word afgescheept met het antwoord we nemen wel kontakt met jullie op of dat word gedaan door een notaris inmiddels is het een dikke zes maanden verder en we hebben nog niks gehoord van ze
wat kunnen we nu gaan doen

tra
Berichten: 5
Lid geworden op: 26 jan 2008 21:01

Re: Stichting Omega Beheer

Ongelezen bericht door tra »

Het verhaal klinkt mij bekend.

Als je wilt weten wat de stand van zaken is krijgt je doodleuk geen antwoord.Dit zijn echte oplichters.

Inmiddels ben ik bij ze weg met ingang van 15 mei 2008.

Ik raad mensen aan om niet in zee te gaan met Stichting Omega beheer in hoogeveen/dan wel hollandscheveld.

Als uw daar nog zit,zorg dan dat je via de rechter daar onder wegkomt.
Dit is de enige manier wat je kunt doen.

bjornwietske
Berichten: 2
Lid geworden op: 28 mei 2008 14:46

Re: Stichting Omega Beheer

Ongelezen bericht door bjornwietske »

zelf zitten mijn vriend en ik bij houkes bewindvoerders in emmen
ook dit is niet echt om over naar huis te schrijven
zo werd er eergister ineens beslag gelegd op onze bankrekening door een deurwaarder terwijl we onder bewind staan
gevolg was dat we geen geld meer hadden en ook geen eten konden halen voor ons kindje
wij dus bellen naar houkes word er gezecht je word zo terug gebeld nou dat is dus niet gebeurd we moesten zelf weer bellen
en zo gaathet steeds de schulden worden alleen maar hoger in plaats van dat er afgelost word
al met al word je er niet goed van ook

Dreintje
Berichten: 8
Lid geworden op: 31 jan 2008 17:12

Re: Stichting Omega Beheer

Ongelezen bericht door Dreintje »

Bjornwietske

Ik zou u willen verzoeken uw verhaal te plaatsen op www.bewindvoerders.net
Andere 'onder bewind gestelden' kunnen uw verhaal herkennen en reageren. Ook mensen die hetzelfde hebben meegemaakt en inmiddels een oplossing voor dit probleem hebben gevonden kunnen dan op uw verhaal reageren.

Houd altijd controle over alle betalingen! Krijgt u geen overzichten van betalingen, verzoek hier dan (schriftelijk) om.
Geeft de inkomensbeheerder hier geen gehoor aan, schrijf dan de rechter commissaris aan en vertel wat er is gebeurd.
Men wil graag dat mensen die onder beheer staan de eigen verantwoordelijkheid nemen en dat kan alleen als u weet wat er met uw geld gebeurt!

Op onze site kunt u uitgebreide informatie vinden over wat u van een inkomensbeheerder/bewindvoerder kunt verwachten (wettelijk of vrijwillig) en wat men van u verwacht.

Als het beheer goed gebeurt (dus dat alle rekeningen voldaan worden en er een schuldenregeling gerealiseerd is door de inkomensbeheerder) kán het niet zijn dat er achterstanden ontstaan en dus een deurwaarder beslag moet leggen.
Schrijf een brief aan de inkomensbeheerder over deze zaak (de beslaglegging én dat u daardoor geen 'leefgeld' heeft) met het verzoek onmiddelijk contact op te nemen met de deurwaarder om het beslag eraf te laten halen.
Stuur een CC naar de rechter commissaris.

Houd vinger aan de pols en blijf goed op de hoogte wat er met uw geld gebeurt én dat er iets aan uw schuldenprobleem wordt gedaan.
U mag van een inkomensbeheerder verwachten dat deze binnen drie maanden na aanmelding een betalingsregeling of een verzoek tot minnelijk akkoord heeft geregeld.
Is er niets gebeurd, heeft u geen bericht gekregen van de inkomensbeheerder over de voortgang van zaken en ziet u uw schulden alleen maar stijgen?
Schrijf dan een klachtenbrief naar de rechter commissaris!!

Door precies te weten wat uw rechten zijn, wat u mag verwachten en wat er van u verwacht wordt (rechten en plichten), houdt u de controle over uw eigen leven!
Kunt u op de site de informatie niet vinden die u zoekt, dan kunt u ook een vraag stellen in ons forum. Lotgenoten, ervaringsdeskundigen, moderators of beheerders zullen zo snel mogelijk reageren zodat u snel een antwoord heeft op uw vraag.

KOM ZELF VOOR UW RECHTEN OP!!

Veel succes!
Dreintje
www.bewindvoerders.net

geheim1987
Berichten: 1
Lid geworden op: 01 okt 2008 11:22

Re: Stichting Omega Beheer

Ongelezen bericht door geheim1987 »

Hallo

Ook wij hebben problemen met de bewindvoerder houkes in emmen
Ze zeiden voor dat we naar hun toe zouden gaan dat we over een half jaar de wsnp in zouden gaan
Dus daar vertrouwden we maar op
Na bijna 2 jaar er in zitten zijn we nog nooit wat opgeschoten We hebben alleen maar grotere ellende en meer schulden
Als we geld vragen voor een nieuwe wasmachine omdat die van ons stuk is doen ze eerst moeilijk en dan verwachten ze ook nog dat we een nieuwe kopen (we hebben het altijd gedaan met 2 de hands spullen en werkt net zo goed) ze maken het geld over naar het bedrijf en dan wacht je nog een week voor dat ze het hebben ontvangen ze durven niks zelf naar je over te maken want ze zijn bang dat je het in je eigen zak steekt het is gewoon belachelijk voor woorden dat je zo moet bedelen om je eigen geld en we zien niet eens waar al het geld heen gaat niet alles staat op het afschrift
Mijn koelkast deed het niet meer goed ze zeiden jammer dan er is geen geld voor een nieuwe
Ik mailde ik hoef ook geen nieuwe ik kan er 1 kopen voor 20 euro ze deden moeilijk ze ze ja er zit geen garantie niks op dus dat wil ik niet
Na een boos mailtje kreeg ik toch 20 euro om hem te halen
Als we extra geld vragen voor iets kunnen we het nooit krijgen ja we moeten eerst boos worden voor dat we iets voor elkaar krijgen
Ze zeggen altijd dat de kinderbijslag rond de 5 de op hun rekening staat waar van ik zelf weet dat iedereen het de eerste van de maand heeft maar hun op hun manier niet
Ze hebben 10x onze huursubsidie aangevraagd helemaal fout wij moesten steeds terug betalen aan de belasting door hun schuld ze gaven te hoge in komen op wat we niet hebben
Wij hebben een paar keer de huursubsidie aangevraagd en steeds als we er weer recht op hadden zat de bewindvoerder er weer mee te etteren
Nu hebben we sinds kort weer huursubsidie en hebben ze 1200 euro gekregen waar van wij niks zullen zien
Als we vragen als de baas kan bellen zullen ze het door geven en ze bellen nooit
als ze je aan de telefoon hebt en het gaat niet zo als hun het willen gooien ze de telefoon er op (best wel ombeschoft)
Ze zeggen dat we nergens ons mee mogen bemoeien want hun regelen alles nou wat ze ook regelen is nooit goed want we zijn alleen maar aan hogere schulden gekomen wat de bedoeling er eigelijk niet van is we betalen 103 euro per maand aan hun en dan mogen ze maar een uurtje voor je betekenen per maand
ze maken dingen niet goed over niks
Ik vind het een waardeloos bedrijf houkes in emmen want ze maken gewoon zo een gezin stuk
ik kan bijna al een heel boek over hun schrijven in die 2 jaar
Nu willen we er uit en doen ze nog al moeilijk daarom ga ik een brief schrijven naar de kantongrechter en dan gaan we kijken waar we terecht komen
maar bij houkes blijven dat wordt hem zeker weten niet

zo heb even me verhaal gedaan het is gewoon niet normaal hoe ze doen!!!

Groetjes

Dreintje
Berichten: 8
Lid geworden op: 31 jan 2008 17:12

Re: Stichting Omega Beheer

Ongelezen bericht door Dreintje »

Goed dat je je verhaal hebt gedaan!!

En het enige juiste wat je kunt doen is inderdaad je klacht bij de betreffende kantonrechter neerleggen.

Je hebt een contract ondertekend bij Omega. Daarin staat precies wat jullie maar ook de verplichtingen van Omega inhouden!
Staat daar niets in over het aanvragen van huursubsidie, en wie dit en de kinderbijslag behoort te krijgen?
Staat daar ook niets in over de verplichting van Omega om jullie regelmatig betalings/inkomstenoverzichten te sturen?
Staat de belofte van Omega dat jullie binnen een half jaar een aanvraag WSNP kunnen doen op papier.

Schrijf al jullie klachten, liefst zo feitelijk mogelijk (zonder je te laten meeslepen door je emoties, hoe moeilijk dat ook is) en als het kan met bewijzen, naar de kantonrechter.

Kennen jullie andere klanten van Omega die dezelfde ervaringen hebben? Vraag hen hetzelfde te doen! Samen sta je sterker.

Succes!

Dreintje
www.bewindvoerders.net
Stichting Financiële Belangen

meid1987
Berichten: 1
Lid geworden op: 21 nov 2008 10:10

Re: Stichting Omega Beheer

Ongelezen bericht door meid1987 »

hallo


nu wat ik hier allemaal lees over de bewindvoerders ,
ik ben nu 21 jaar en zit vanaf mijn 18e al bij een bewindvoeder in hoogeveen , ik heb geen schulden ik heb niks !!! , omdat ik vroeger een auto ongeluk heb gehad , en waar ik schade vergoeding aan heb over gehouden .. Maar bepaalde mensen waren bang dat mijn moeder achter mij geld zouden aan gaan , en toen hebben ze besloten dat ik bij omega beheer kwam te hoogeveen ..
nu 3jaar lang elende , steeds om mn eigen geld vragen ze beheren alles van je , en kan zelf niks beginnen als ik wat nodig zou hebben moet ik gewoon smeken om me geld .. en waarom ik heb geen schulden ik heb helemaal niks , en ik ben een moeder van 2kindjes woon samen met mn vriend die bijna alle vaste lasten betaald , het enige wat ik ik krijg is 150 euro per maand voor mijn vriend zn huur , en elke week maar 70 leef geld :cry: en het is moeilijk hoor geloof me , ..
Ik betaal me scheel aan hun zit er nu jaar bij , en elke maand moet ik hun 84.00 betalen en reken maar uit zit hebben al ongeveer hoe lang ik daar bij zit al 3000.00 euro van mij afgetroffelt !!
nu ben ik bezig om bij de bewindvoerder weg te komen , samen met mijn advocaat , .. en echt ik hoop dat ik er bij weg kom , als ik daar nog zo lang aan moet vast zitten nou geloof me dan zie ik geen uit weg meer , en heb veder ook geen termijn waar ik aan vast zit bij hun !!!..
deze mensen van stichting omega beheer te hoogeveen , zijn geen makkelijke mensen :x :x

en voor alle andere mensen die bij zitten , let goed op !!!!

Mvg lammie

Bea van den Belt
Berichten: 2
Lid geworden op: 12 mei 2009 20:24

Re: Stichting Omega Beheer

Ongelezen bericht door Bea van den Belt »

Ook wij zijn de dupe bij Stichting Omega..wij,mijn man en ik,zitten er nu 12 en een half jaar bij..vorig jaar mochten wij van het uiteindelijk opgespaarde belasting geld een aangepaste rolstoelbus kopen..Nu hebben we weer dik 9000 euro schuld..ik lijd aan 2 vreselijke invaliderende huidziekten en ben daardoor al 35 jaar geheel aan bed gebonden.Ook ben ik diabetes..Sinds de aanschaf van de bus krijgen wij of geen weekgeld of na lang discussieren hooguit 30 euro..wij hebben volgens hun recht op 75 euro..ik heb weken soms totaal niets te eten en voor buitenstaanders klinkt dat heel ongeloofwaardig.Als wij willen tanken voor de bus, krijgen we geen geld omdat zij doodleuk zeggen:jij wilt zelf rijden met de bus.dus zoek het maar uit..ik ben heb nu een zenuwinzinking,en hebben ook dit weekend totaal niets te eten gehad..ik moet insuline spuiten,maar ik durf niet,want ik kan dus niet eten..Toevallig keek ik op google en daar vond ik deze verhalen bij Radar.ik keek naar de datum,en ontdekte dat dit een jaar geleden al speelde maar dus nog steeds gaande is..ik wil er nu weg,maar niemand wil ons helpen..De ambulante hulpverlening zegt dat ik niet naar een advocaat mag gaan, want dan zou het alleen maar erger worden..Omega is ZOOO goed en betrouwbaar..er liggen dus 3 loonbeslagen,en dus heb ik maar de helft wajong uitkering en mijn man een snert beetje loon..de ene schuld eruit en de andere erin.wie kan mij helpen? ik weet het echt niet meer..ik wil eten..drinken..meer hoef ik niet..O ja, ik vroeg ook welk pakket ik bij Zigoo heb..O dat is het basis pakket..blijk ik de allerduurste te hebben, het Z2..Zelfs bij ziggo is er een schuld van 500 euro ontstaan bij telefonie en half ben afgesloten, waardoor ik geen 0900 nummers kan draaien, wat voor mij betekent dat ik zelfs mijn thuiszorg Icare niet kan bellen als ik verschoond moet worden, en ook de noodarts of weekendarts is onbereikbaar voor ons..ik ben nu zelfstandig aan het overstappen en ziggo aan het opzeggen..dan maar zonder Omega.Zelfs bij het ziekenfonds Groene Land Achmea hebben we een achterstand .ellende hebben we toch al..ik kan niet meer.ben op..verlang zelfs naar de dood..en dat door Omega..

stofzuigertje

Re: Stichting Omega Beheer

Ongelezen bericht door stofzuigertje »

Als je via een organisatie als Omega of gelijkwaardige iets laat doen zowel vooraf als tijdens gebruik alles wel controleren.

U mag altijd weg bij hun en zelf regelen.
Zij maken kosten die ook betaald moeten worden en ik zou liever een bekende in familie vragen die het beter en goedkoper doen.

Walter Reupkes
Berichten: 30
Lid geworden op: 25 feb 2010 14:27

Re: Stichting Omega Beheer

Ongelezen bericht door Walter Reupkes »

Ik zoek via dit forum mensen die net als ik gedupeerd zijn door bewindvoering Omega Beheer.
Ik zit nu 4 jaar bij Omega Beheer en kwam er al snel achter dat er iets niet goed ging dit heb ik laten weten maar niemand geloofde mij.
Ik heb alles na gechect en gekeken mensen die er verstand van hebben zijden ook al jongen dit gaat niet goed zo.
Maar nog geloofde ze me niet ik ben onder hand al 4 jaar verder met een enorme schuld en 2 keer bij de rechter geweest te zijn gaan de hulpverleners eindelijk een keer geloven wat ik heb gezecht alleen vind ik het verdomd jammer dat daar 4 jaar over gedaan moet worden terwijl de schulden steeds opliepen.En voorbeeld ik werd gebeld door de woningbouw met de melding dat ik 7 maanden huur achter stand had maar Omega Beheer liet niks weten ook naar de woningbouw lieten ze niks weten terwijl de woningbouw om antwoord vroeg meerdere malen hebben ze gebeld en meerdere malen hebben ze geschreven naar Omega Beheer iedereen die reageerde bahalve Omega Beheer.
Zo zijn er meerdere dingen gebleken die ze niet betaald hadden en de schuld loopt steeds hoger op.
Momenteel ben ik in overleg met een andere bewindvoerder die me gaat helpen en na een aanplak biljet op het raam te hebben gehad voor inboedel verkoop staat nu de deurwaarder achter mij en heeft zelf ook al contact opgenomen met Omega Beheer ook zij zecht zeker geen hoge pet op te hebben van Omega Beheer.
Deze mevrouw heeft ook contact opgenomen met mijn nieuwe bewindvoerder en ook mijn advocaat zaal haar benaderen.
Nu weet ik dat er meer mensen gedupeerd zijn door Omega Beheer.
Daarom wil ik een oproep doen aan iedereen die dit forum leest.
Ben jij of ken jij iemand die bij Omega Beheer zit en heeft net als ik de zelfde klachten zou je mij dan een mail willen sturen met jouwn verhaal naar [email protected].
Wie weet kunnen we met z'n allen Omega Beheer aan pakken want hoe ze te werk gaan is gewoon van de zotten.

Guusje61
Berichten: 354
Lid geworden op: 31 jan 2010 03:40
Contacteer:

Re: Stichting Omega Beheer

Ongelezen bericht door Guusje61 »

stofzuigertje schreef:Als je via een organisatie als Omega of gelijkwaardige iets laat doen zowel vooraf als tijdens gebruik alles wel controleren.
Tijdens gebruik kreeg Walter geen inzicht/overzicht/inzage.
Er stonden ineens deurwaarders voor de deur , voor de lopende rekeningen die met de reguliere maandinhoudingen gewoon betaald hadden moeten worden.
stofzuigertje schreef:U mag altijd weg bij hun en zelf regelen.
Zij maken kosten die ook betaald moeten worden en ik zou liever een bekende in familie vragen die het beter en goedkoper doen.
Het lastige is dat ze hier niet aan meewerken. Er wordt geen informatie gegeven, de dossiers blijven daar, het financieel overzicht is ...
*er wel maar een puinhoop?
*er niet?
* wordt gewoon geweigerd aan de nieuwe beheerder over te dragen?
Welke van deze opties van toepassing zijn is niet duidelijk omdat de betreffende beheerder ook daar geen meldingen over doet.

Walter Reupkes
Berichten: 30
Lid geworden op: 25 feb 2010 14:27

Re: Stichting Omega Beheer

Ongelezen bericht door Walter Reupkes »

LET OP!!! IK WIL GRAAG UW AANDACHT.
Beste Mensen.

Bijdeze wil ik een oproep doen voor mensen die net als wij gedupeerd zijn door de werkwijze van mijn bewindvoerder.
Ik weet dat er veel meer mensen zijn die net als ik bezodemieterd zijn en al een aantal jaren op een houtje moeten bijten en eigenlijk geen extra's hebben om iets leuks te kunnen doen.
En dat de schulden maar blijven oplopen door het niet goed functioneren van de bewindvoerder dan wel financhieel beheer.
Daarom wil ik vragen of iedereen haar of hun klachten kenbaar willen maken en een een brief willen optellen met de klachten over hun of zijn bewindvoerder.
Alleen op die manier kunnen we deze problemen aanpakken en kenbaar maken dat we niet eerlijk behandeld worden en we telkens voorgelogen worden of dat er gezecht wordt dat er geen geld is terwijl er wel geld zou moeten zijn.
Iedereen die gedupeerd is of niet tevreden is kunnen zich wenden tot de volgende organisaties.
Zie hier onder de adressen:

Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (PBI) Raadhuisplein 28, 2914 km Nieuwerkerk aan den IJssel (ZH), . http://www.bpbi.nl/

NVVK
Westeinde 40 te 's-Gravenhage - Postbus 12610, 2500 DK 's-Gravenhage Telefoon: 070 - 384 72 50 - Telefax: 070 - 384 72 51 - Email: [email protected]

Zonder meldingen wordt gedacht dat de betreffende bureaus prima werk leveren terwijl ze hun werk totaal niet goed uitoevenen en de clienten er steeds slechter op worden en dieper in de problemen komen.

Zorg er voor dat de incasso bureau's op de hoogte zijn bel ze op of mail ze en vraag naar de totale stand van zaken.
vertel hun het probleem en vraag of ze jou de stukken wil toezenden als bewijs dat er wel of niet is betaald.
We laten ons toch niet door deze mensen bezodemieteren terwijl we allang een schone lei kunnen hebben?.
We moeten voor ons zelf opkomen als wij het niet doen doet niemand het dus stuur dit door aan iedereen waarvan jij denkt dat hij of zij gedupeerd is en laat hun ook de klachten indienen.

Bijvoorbaat mijn dank.

DJ

jojo123
Berichten: 5
Lid geworden op: 22 apr 2013 22:37

Re: Stichting Omega Beheer

Ongelezen bericht door jojo123 »

Hallo Allemaal.

Bij deze wil ik iedereen oproepen die een slechte ervaring heeft met:STICHTING OMEGA BEHEER.
De media gaat hier mee aan de slag,en iedere klacht telt!!
Dus reageren,als u wilt dat er aan uw ellende wat wordt gedaan!!
Met spoed reageren als het kan

vandeweet
Berichten: 1
Lid geworden op: 19 jun 2013 21:20

Re: Stichting Omega Beheer

Ongelezen bericht door vandeweet »

Beste mensen,

Bij deze wil ik ook even reageren over stichting omega beheer.
Mijn stiefzoon heeft ook een aantal jaren daar bij gezeten met alle gevolgen van dien.
Alle verhalen die hierboven staan klinken ons zeer bekend in de oren.
Ik ben nu eindelijk zover dat ik de bewindvoering naar mij toe heb getrokken en nu wat meer kan.
Wij zijn sinds kort eindelijk in het bezit van zijn administratie (een hele grote doos vol)waar ik op zeer opmerkelijke dingen stuit.
Zo zien wij dat de schuld verdubbeld is,omega zorgt wel heel erg goed voor haar eigen banksaldo.
Er is voor hem bijzondere bijstand aangevraagd omdat hij zo laag inkomen heeft (wajong ) en dat hebben ze ook gekregen.Wij zijn nu aan het onderzoeken of dat allemaal zomaar kan,van de € 460,00 uitkering moest eerst omega € 92,62 hebben plus de bijzondere bijstand ,dan kun je wel nagaan wat er overblijft.Het ergste hiervan vind ik die jongen woonde toen opzich zelf en moest alles hiervan betalen wat niet gebeurde,vandaar dat er schulden zijn ontstaan.Ik moet ook zeggen er zijn ook schulden ontstaan door zijn eigen toedoen.Bepaalde dingen zijn gewoon niet aangevraagd zoals kwijtschelding gemeente ect.
Een ding weet ik wel als je een kind hebt met autisme dat daar vreselijk veel misbruik van gemaakt wordt.Ik kan hier wel een boek over schrijven.Je besteed heel veel werk uit om jezelf te ontlasten maar ik ben er in de loop der jaren achtergekomen dat je bepaalde dingen beter zelf kan doen wat ook niet altijd mogelijk is.Maar goed ik zal jullie verder berichten als wij die grote doos met papieren verder hebben uitgezocht,wat niet meevalt.

Gesloten