LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] verlovingsring verdwenen bij BLOM in GEMERTen niemand doet e

Hier kan je jouw mening ventileren over diverse producten.
Ralf van Kempen

verlovingsring verdwenen bij BLOM in GEMERTen niemand doet e

Ongelezen bericht door Ralf van Kempen »

begin januari zijn mijn vriendin en ik verloofd. Hiertoe had ik een verlovingsring gekocht bij juwelier Blom in Gemert, een degelijk uitziende zaak wele er al geruime tijd zat. (m.a.w. geen tweedehands inruiljuwelenzaaakje). Binnen 2 weken was het diamantje uit de ring gevallen. Terug gegaan en Blom heeft hem opgestuurd en na anderhalve maand hadden we een nieuwe. Ook bij deze ring viel na korte tijd het diamantje eruit, weer terug naar Blom en hij zou het bekijken en met de importeur overleggen over een alternatief. We schrijven nu 15 april. Omdat Blom gezegd had binnen twee weken terug te bellen en dat niet had gedaan heeft mijn vriendin enkele keren geprobeerd hem te pakken te krijgen. Zijn medewerkers weten niets van de ring en zeggen dat meneer Blom vanmiddag terug belt en 'of ze het later nogmaals wil proberen'.
Na twwe weken infomreer ik bij de buren en hoor ik het gerucht dat Blom failliet is. Op advies van mijn rechtsbijstandverzekering (die geen actie onderneemt want de schade ligt onder de 200 euro) schrijf ik Blom een brief waarin ik vraag zsm contact op te nemen voor levering van de ring. Na mijn vakantie ben ik vandaag weer met de zaak bezig geweest. Ik heb namelijk geen reactie van BLOM ontvangen. Eerst ben ik langs zijn woonadres gereden waar niemand aanwezig was, rolluiken dicht en aardig wat post in de brievenbus. Daarna ben ik doorgereden naar het politiebureau om aangifte wegend verduistering te doen. Deze namen zij echter niet op omdat het volgens hun een civiele zaak betreft en verwezen mij naar bureau rechtshulp. Daar aangekomen kreeg ik te horen dat zij ook alleen advies kunnen geven omdat het schadebedrag niet hoog genoeg is. Ik ben ten einde raad, ik weet niet wat ik kan doen. Ik zou een advocaat in de arm kunnen nemen maar dan ben ik na twee uur de kosten van mijn ring kwijt.
Wie heeft er ervaring met dit soort zaken en wie heeft er tips hierover. Indien er iemand is die een soortgelijke ervaring heeft met Blom, dan hoor ik het ook graag.

m.vr.gr

Ralf van Kempen

Peter

Re: verlovingsring verdwenen bij BLOM in GEMERTen niemand doet e

Ongelezen bericht door Peter »

Leg je probleem eens voor op het advocaten forum op:

http://beta.prikpagina.nl/list.php?num=844

Gesloten