LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Canal+

Discussieer hier over onderwerpen die in onze uitzendingen zijn geweest.
starfighter
Berichten: 2
Lid geworden op: 25 jan 2005 15:33

Canal+

Ongelezen bericht door starfighter »

Gebeld met de klantenservice of je inderdaad kunt verlengen tot einde voetbalseizoen en dat kan inderdaad en kreeg ook te horen omdat ik in maart 1995 abonnement aanging voor onbepaalde tijd niet vast zit aan jaarcontract maar op ieder moment kan opzeggen met in achtneming van een maand opzegtermijn.

Gast

Re: Canal+

Ongelezen bericht door Gast »

Is dit niet gewoon een regelrechte actie beschadiging Canal+? Ik heb ook best kritiek op dat bedrijf, maar dit is een beetje vals.

Iedereen die een contract neemt bij Canal+ en Canal Digitaal Satelliet tekent ook voor kleine lettertjes. En Canal+ is geen exclusieve eredivisie-voetbal zender. Dat weet je als je een abonnement neemt. Er zit ook buitenlands voetbal op en NBA Basketball, veel, heel veel films en een beetje porno. Als er een filmreeks niet meer wordt uitgezonden geldt het zelfde!

HIER DE VOORWAARDE uit de ABONNEMENTSVOORWAARDEN waar ELKE abonnee uit de recente jaren voor heeft getekend:

19. CANAL+ draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de programma’s. Zij heeft het recht om de inhoud, volgorde en samenstelling van de televisieprogramma’s en afzonderlijke programma-onderdelen te wijzigen. Bepaalde programma-onderdelen kunnen door CANAL+ ongecodeerd naar de aangeslotenen op een kabelnet c.q. Digitenne omroepnetwerk worden uitgezonden, zonder dat dit leidt tot een wijziging van de rechtsverhouding tussen CANAL+ en de abonnee.

Michellangelo
Berichten: 563
Lid geworden op: 14 jan 2005 19:30

Re: Canal+

Ongelezen bericht door Michellangelo »

Ach, C+....
Ik had het voor de F1, men heeft toen maanden eromheen gedraaid of het nu wel of niet zou uitzenden in het nieuwe seizoen, daar ging ik dus niet op wachten en terecht bleek, want ze waren de rechten kwijt.. klinkt bekend? Denk het wel ;)

Men probeert de klant zolang mogelijk een rad voor ogen te draaien om zo nog even een paar maanden extra te kunnen krijgen van je.. C+ is ondertussen allang veel te duur en het aanbod word maar zwakker en zwakker...

p.smids

Re: Canal+

Ongelezen bericht door p.smids »

Ik hoop dat ik nog onder mijn contract uit kan komen, want de enige reden waarom ik lid ben is het eredivisievoetbal.
Voor de rest kijk ik nooit naar die veel te oude films en zeker niet als het Franse zijn.
Het aanbod is erg sober en daarom ook veel te duur.
Ik kan een heel lang verhaal gaan vertellen waarom ik nog meer ontevreden ben over Canal+, maar dat zal ik jullie besparen.
Een ding is zeker Canal+ zuigt.

Heidy
Berichten: 161
Lid geworden op: 15 sep 2003 15:42

Re: Canal+

Ongelezen bericht door Heidy »

Het is de vraag of ze echt nog bezig zijn met de voetbalrechten.
In mei horen we dat.
De films die ze uitzenden zijn k*t en oud.
Vroeger toen het nog filmnet heten waren die veel beter.
Geen eredivisie voetbal meer, Geen Canal+

Michellangelo
Berichten: 563
Lid geworden op: 14 jan 2005 19:30

Re: Canal+

Ongelezen bericht door Michellangelo »

Het is de vraag of ze echt nog bezig zijn met de voetbalrechten.
In mei horen we dat.
Zover ik weet zijn de meeste voetbalrechten al vergeven. Ik kan me dus niet voorstellen dat men nog bezig is met het winnen van rechten die al vergeven zijn. Ik ken de tactiek van C+ en dat is zolang mogelijk de klant in het duister houden, iedere maand die men langer C+ houd is er 1....

dane001
Berichten: 18
Lid geworden op: 25 jan 2005 16:00

Re: Canal+

Ongelezen bericht door dane001 »

wat ik heb begrepen is men aan het overwegen dat Canal+ wat onder het Moederbedrijf UPC valt, Versatel in zijn geheel zou gaan overnemen, ook die onderhandelingen lopen nog.

wat evt zou inhouden dat de C+ kijkers evt WEL tijdens de nieuwe seizoensstart naar AJAX,FEYENOORD en psv zou kunnen kijken.

:o

Eppo

Re: Canal+

Ongelezen bericht door Eppo »

Ook hier is een tijdje geleden de standaardbrief van Canal+ in de bus gevallen dat ik pas per november op kan zeggen.
Aangezien we al eind mei zitten en er verder geen nieuws is neem ik ook aan dat ook Canal+ volgend seizoen geen HC eredivisie uit gaat zenden.
Een alternatief verzinnen lijkt me een beetje moeilijk voor Canal+. Wat is er tenslotte meer aan Nederlands voetbal als je speciaal een abonnement genomen hebt voor de HCE?

NicoleH

Re: Canal+

Ongelezen bericht door NicoleH »

Ik heb op 11 januari 2005 mijn abbonnement opgezegd bij Canal+. Omdat wij in 1999 lid zijn geworden in de maand december zou het abbonnement door moetn lopen tot december 2005 (de maand waarin we destijds lid zijn geworden). Ons abbonnement wordt nu beeindigd per december 2005. Het verbaast me dat er bij de klantenservices anders wordt meegedeeld.
Namelijk met in acht neming van een maand opzegtermijn. Met andere woorden had ik er in de maand maart/april af kunnen zijn.

maand

Re: Canal+

Ongelezen bericht door maand »

Het verbaast me dat er bij de klantenservices anders wordt meegedeeld.
Namelijk met in acht neming van een maand opzegtermijn. Met andere woorden had ik er in de maand maart/april af kunnen zijn.
die maand wil zeggen 1 maand voor het nieuwe jaar begind, dus in Uw geval voor novenber !

Henk60
Berichten: 2
Lid geworden op: 10 mei 2005 09:57

Re: Canal+

Ongelezen bericht door Henk60 »

Op de nieuwspagina zie ik dit staan:
Voor wie vanaf januari het contract nog moet verlengen, is er wel de mogelijkheid om het abonnement aan het einde van het huidige voetbalseizoen af te laten lopen
Mijn contract liep af per 30-04-2005 en Canal+ heeft mij aardig aan het lijntje gehouden. Toen ik uiteindelijk maar ben gaan opzeggen omdat ik niks meer hoorde over uitzendingen van Live Ned. Voetbal voor het nieuwe seizoen, ontving ik gewoon de standaardbrief dat mijn abonnement zal worden beeindigd per 30-04-2006 :!:

Ik begrijp de uitleg op de nieuwspagina dan ook niet :? Waar heeft Radar dit vandaan en wat kan ik hier nu nog aan doen?
Laatst gewijzigd door Henk60 op 10 mei 2005 23:21, 1 keer totaal gewijzigd.

Til

Re: Canal+

Ongelezen bericht door Til »

Ik weet ook niet meer wat ik doen moet, heb al tig brieven gestuurd, tig keer de nieuwe voorwaarden gekregen dat je er gewoon niet vanaf kan, ook het weekend weer gebeld voor de zoveelste keer naar Canal +, maar helaas wij komen er niet vanaf, zo staat het in de Algemene voorwaarden krijgen we dan te horen en als we melden dat we het alleen voor het Ned voetbal hebben genomen, nou dan heeft u pech gehad, maar eraf komen kan u niet op de korte termijn, maar pas in 2006.

Henk60
Berichten: 2
Lid geworden op: 10 mei 2005 09:57

Re: Canal+

Ongelezen bericht door Henk60 »

Iemand nog enig idee wat hier aan te doen valt? Zou Radar er verder nog aandacht aan besteden, want van hun kant krijg ik geen reactie op mijn email hieromtrent?

EDIT: Kijk as maandag voor een mogelijke oplossing naar Radar!!
Veel Canal+ kijkers hebben vanwege het voetbal een abonnement genomen. Toen duidelijk werd dat het voetbal niet bij Canal+ zou blijven, meldde Canal+ in januari bij Radar dat er een gepaste oplossing gezocht zou worden. Tot op heden blijft het vrij stil vanuit Canal+ en de klachtenstroom groeit. Maandag aandacht voor een mogelijke oplossing

Til

Re: Canal+

Ongelezen bericht door Til »

Maandag dus zeker kijken, ik had alweer antwoord op mijn brief van Canal + dat ze helaas niets voor ons kunnen doen, onze aanvraag kunnen ze niet honoreren, en als ik uitleg wil moet ik maar wederom weer bellen, maar dan word ik weer afgescheept met het verhaaltje zie onze voorwaarden die ze ineens hebben veranderd en in aug in het tv gidjes hebben vermeld.

Ondertussen is mijn 5e boze brief weer naar Canal +, dus ik kijk met spanning uit naar maandag.

capitanron666

Re: Canal+

Ongelezen bericht door capitanron666 »

Moet ook wachten tot en met november met afzegging.Ben al vier jaar lid voor alleen het voetbal.Nu ze geen complete uizendingen meer zullen uizenden heb ik besloten op te zeggen.Het is ook hun schuld niet dat ze de uitzendrechten hebben verloren.Toch vond ik al die jaren dat canal+ veels te duur was

ron

Gast

Re: Canal+

Ongelezen bericht door Gast »

Canal+ verlaagt toch de prijzen met 6 euro per maand vanaf augustus?
Wat is nu telkens het probleem? Mensen moet misschien als ze een contract sluiten de kleine letters eens gaan lezen! Daar staat toch klip en klaar in hoe het zit? Achteraf dan zeuren over niet kunnen opzeggen als je zelf voor die voorwaarden hebt getekend! Je hebt een abonnement op Canal+ niet op alleen voetbal.....

Gast

Re: Canal+

Ongelezen bericht door Gast »

Wij hebben dus wel degelijk een abonnement genomen alleen voor het voetbal, ook aangegeven op het formulier.
En de algemene voorwaarden toen wij Canal + namen waren heel anders dan de algemene voorwaarden die ze nu hanteren, toen waren er tig minder voorwaarden dan ze nu hebben. Die hebben ze plotsklaps veranderd een paar maanden terug

Gast

Re: Canal+

Ongelezen bericht door Gast »

De opzegvoorwaarden zijn al jarenlang hetzelfde bij mijn weten:opzeggen kan alleen middels minimaal een maand te voren aangeven en dan 1x per jaar.

Het koopargument is voetbal, je kan je bij Canal+ niet 'alleen op het voetbal' je abonneren, dat is nooit zo aangeboden. Als je een jaarabonnement op een krant hebt en de krant ontslaat een columnist of schrapt bepaalde pagina's, dan moet je toch ook wachten op het einde van je abonnementsperiode!?

Lijkt dus een beetje op huilen met krokkodilletranen om algemene voorwaarden waar de mensen zelf voor hebben getekend!

Gast

Re: Canal+

Ongelezen bericht door Gast »

Ik vind het dan ook erg jammer dat Radar er op deze manier mee omgaat, Ik heb zo vaak in de uitzending horen zeggen dat Canal plus geen voetbal meer uitzend, maar dat zenden ze nog genoeg uit, ook zonder Eredivisie. Dat is al een erg grote fout van Radar.

Pieter Prins

Re: Canal+

Ongelezen bericht door Pieter Prins »

Hopelijk de doodsteek voor Canal Plus. Met wat aftandse films en digitale TV op komst (films bestellen voor 1 euro)...daaaag Canal Plus. Gelukkig maar, want nog nooit zo'n onklantvriendelijke organisatie meegemaakt. Arrogant en onklantvriendelijk dus opzouten met die hap. Ik heb heeele slechte ervaringen met Canal + die ik hier niet zal bespreken, maar ben blij dat ze binnenkort zulen moeten opdoeken... :roll: :roll:

Gesloten