LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] My Trendy Phone

Heb je goede of slechte ervaringen met jouw telefoon of jouw telefoonaanbieder? Geef hier jouw mening.
teckel1
Berichten: 7
Lid geworden op: 24 mei 2006 21:33

My Trendy Phone

Ongelezen bericht door teckel1 »

Gezien de vele reviews die op internet staan ,moet er toch eindelijk eens iemand opstaan die dit bedrijf gaat stoppen ,ook vanwege het feit dat dit bedrijf vele mensen dupeerd.
Hun leveringsvoorwaarden van 2-4 dagen lappen ze aan hun laars en kunnen ze niet waarmaken daar hun handel uit Denemarken moet komen.Ze schuiven de lange levertijd af op post.nl.......onterecht post.nl doet het werk prima,maar my trendy phone stoort zich nergens aan,Zelf heb ik 8 maart een bestelling gedaan en moet het produkt nog krijgen.Terugbetalen doen ze niet.Mijn mening is dat er eens iemand moet opstaan met de mogelijkheid dat dit bedrijf stopt met hun activiteiten.
LET DUS OP BESTEL HIER NIET!!!

NeoDutchio
Berichten: 12388
Lid geworden op: 17 jan 2014 22:39

Re: My Trendy Phone

Ongelezen bericht door NeoDutchio »

Waarom staat u zelf niet op dan? Ik bestel daar nietm dus waarom zou ik voor u moeten opstaan om hier iets tegen te doen? En hoe weet u dat postnl hun werk netjes doet? Het is wel heel makkelijk om zonder onderbouwing te roepen dat het aan de leverancier ligt.

En waarom heeft u niet vooral gekeken naar de recensies. Achteraf klagen is altijd makkelijk. Maar troost u, er zijn ook zal goede ervaringen te vinden.

Heeft u op papier ontvangen wat de leverdatum is? Is er gesproken over een vertraging? Daarnaast, er kan altijd wel ergens vertraging oplopen. U heeft het op de 8ste besteld. Geen idee of dit in de ochtend of avond is geweest. Er zit nog een weekend tussen waarin postbezorgers niet werken. Dus zoveel over tijd zijn ze nog niet eens.

Niet meteen moord en brand roepen. En annuleren en terug betalen zijn ze verplicht, maar daarvoor zullen zij eerst het product in handen moeten hebben.

Frantic2
Berichten: 1570
Lid geworden op: 13 mar 2012 19:50

Re: My Trendy Phone

Ongelezen bericht door Frantic2 »

... zit een weekend tussen, je leest reviews maar toch bestel je. Ze zijn misschien helemaal niet te laat als je dat weekend in beschouwing neemt...

Als je zo'n haast heb had je beter naar een winkel kunnen gaan met een deur en ramen....

Jetsertje
Berichten: 484
Lid geworden op: 04 okt 2016 20:59

Re: My Trendy Phone

Ongelezen bericht door Jetsertje »

teckel1 schreef:LET DUS OP BESTEL HIER NIET!!!
Kleine kans dat hierdoor iemand niet gaat bestellen bij deze webwinkel. Omdat mensen die hier bestellen, niet eerst uitzoeken of een webwinkel betrouwbaar is maar gewoon blindelings geld geven zonder te weten waar aan toe te zijn. Net zoals jij dit hebt gedaan en waardoor jij deze vorm van bedrijfsvoering gewoon in stand houdt. Dit soort bedrijven blijven dus door jou bestaan.

Het is ook niet alsof ze voordoen dat ze zo goed zijn. Even de FAQ gelezen en daar staat al het een en ander in wat tegen wetten in gaat. Als een bedrijf zoiets al op de website verkondigd, hoef je natuurlijk niet te verwachten dat je service gaat krijgen.

Gesloten