LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Arkefly

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
aldiana
Berichten: 3
Lid geworden op: 01 apr 2004 18:28

Arkefly

Ongelezen bericht door aldiana »

Op 5 december 2007 zouden wij om 11:10 vertrekken naar Curacao voor 9 dagen na te zijn ingecheked kregen wij om 12:00 uur te horen dat het desbetreffende vliegtuig niet beschikbaar was en dat de vlucht gecanceld werd en dat wij op 6 december om 11:00 uur zouden vertrekken alle reizigers kregen te horen dat ze eventueel wel weer naar huis konden gaan voor diegene waar dit niet voor mogelijk was werd een hotel beschikbaar gesteld ( hotel schiphol airport Hoofddorp )na dat wij weer uitgecheked waren en onze koffers weer hadden gingen wij allen naar de aankomst waar de bussen zouden vertrekken ( busjes voor 6 personen werden ingezet)na ongeveer 1 uur in de regen hebben wij van noot maar een taxibusje genomen ( de taxi drivers zijn er niet zo happig op om een klein ritje naar Hoofddorp te maken vele drivers wezen ons af tot dat er een allochtone driver ons alsnog accepteerde)Het hotel was perfect zowel de ontvangst als het eten.De volgende morgen werden wij opgehaald door een grote bus en konden wij opnieuw inchekken en ja om 11:30 vertrokken wij richting Curacao via Isla Margerita. Op Curacao aangekomen werden wij vlot vervoerd naar ons hotel Troepiaal inn .Ja en toen moesten wij weer na 6 nachtjes terug naar Nederland om ongeveer 10 uur smorgens werden wij ingelicht dat wederom het vliegtuig naar nederland niet beschikbaar was en waarschijnlijk om 00:00 uur zou vertrekken wij moesten het hotel verlaten na vele telefoontjes naar Arkefly die een heus kantoor op Curacao hebben kregen wij te horen dat wij opgehaald werden en naar hotel Hilton zouden worden gebracht daar aangekomen kregen wij te horen dat het vliegtuig pas de volgende dag zou vertrekken de tijd kregen wij nog wel te horen.De volgende dag moesten wij uitchekken om 12: 00 uur daarna weer inchekken tot 15:00 uur daarna kregen wij te horen dat wij om middernacht zouden worden opgehaald en dat het vliegtuig om 03:45 uur Curacaose tijd zou vertrekken wat dus ook gebeurde.
Terug in Nederland alles nogmaals bekeken Het blijkt dat Arke Fly nog veel moet leren wat organizeren betreft en dat het personeel ook de vliegtuigbemanning wel wat vriendelijker mag wezen .
Ik zeg niet nooit weer met Arke Fly mischien leren ze wat van deze negatieve reclame.Wat het vliegen betreft in comfort class perfect.

Groetjes Wim G

Searcher
Berichten: 57
Lid geworden op: 17 nov 2004 21:58

Re: Arkefly

Ongelezen bericht door Searcher »

http://www.consuwijzer.nl/content.jsp?objectid=6842

Misschien je heb er iets aan,,,,,,,,

NewDutchie
Berichten: 299
Lid geworden op: 01 jun 2007 16:08

Re: Arkefly

Ongelezen bericht door NewDutchie »

@searcher
Hier hebben ze dus niks aan. ArkeFly heeft gedaan wat in de link staat. Als je jezelf verzekerd hebt kun je 'schade' claimen bij de verzekeringsmaatschappij v.w.b. de vertraging.

Saskiac1977
Berichten: 45
Lid geworden op: 10 dec 2007 06:36

Re: Arkefly

Ongelezen bericht door Saskiac1977 »

Je kan ook ff advies vragen bij EUclaim.....die geven je in ieder geval een positief of negatief advies wat betreft het claimen van een financiele vergoeding....

Henri42
Berichten: 2979
Lid geworden op: 09 okt 2006 11:08

Re: Arkefly

Ongelezen bericht door Henri42 »

het heeft al genoeg gekost, verder geen externe hulp nodig, jurisdische bijstand bekijkt het geheel.

NewDutchie
Berichten: 299
Lid geworden op: 01 jun 2007 16:08

Re: Arkefly

Ongelezen bericht door NewDutchie »


Gesloten