LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] exit reizen ervaringen?

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
jw1978
Berichten: 13
Lid geworden op: 01 okt 2007 17:30

exit reizen ervaringen?

Ongelezen bericht door jw1978 »

Hoi,

Ik sta op het punt een reis te boeken naar Californie (een 3-weekse rondreis, alleen ticket en autohuur). Zijn er mensen die ervaring hebben met Exit-reizen? Positief of negatief. Kan verder niet echt iets over hun vinden. Ze zijn in ieder geval aangesloten bij SGR, niet bij ANVR.

Groetjes Jw

NONO
Berichten: 392
Lid geworden op: 28 jul 2005 19:47

Re: exit reizen ervaringen?

Ongelezen bericht door NONO »

Heb in 2003 diverse vluchten - naar Californië en diverse eilanden van Hawaii - geboekt en auto's gehuurd via Exit-reizen.

Was allemaal heel goed verzorgd.

Paar jaar later heeft een collega ook via het bedrijf een reis naar de VS geboekt en dat is ook naar volle tevredenheid gegaan.

Essebes71
Berichten: 7
Lid geworden op: 28 apr 2008 21:12

Re: exit reizen ervaringen?

Ongelezen bericht door Essebes71 »

Absoluut positief!

2x via hen fly-drive naar USA geregeld. Zeer correcte info over de telefoon.

Ook de eerste reservering (mei 2005) welke 4 dagen voor vertrek wegens een sterfgeval geannuleerd moest worden is zeer kundig door hen afgewikkeld!

Een absolute aanrader!

Enige nadeel (als ik dan toch wat moet noemen) is dat je niet volledig via hun site kunt boeken en dat je altijd telefonisch contact met hen nodig hebt om alles rond te maken.

geengast
Berichten: 593
Lid geworden op: 18 jun 2005 09:29

Re: exit reizen ervaringen?

Ongelezen bericht door geengast »

Ticket - autohuur etc. Geen enkel probleem.
Maar je posting is wat onduidelijk. Als het een drie weekse verzorgde rondreis is met alles erop en eraan, dan kun je beter bij een anvr aangesloten kantoor boeken.
Wil je alles op eigen houtje doen, dan kan een sgr buro ook.

_Remco_
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 okt 2008 13:25

Re: exit reizen ervaringen?

Ongelezen bericht door _Remco_ »

Hallo,
ik heb deze zomer 2008 juist wel een compleet verzorgde rondreis bij Exit Reizen geboekt. We heben heel Californie en meer gezien....De hotels, de vluchtenen de huurauto, alles was top geregeld. Was trouwens niet de eerste keer dat ik bij Exit Reizen een reis naar Amerika boekte, ze zijn gespecialiseerd in reizen naar de VS en hebben meestal erg scherpe tarieven, ook vriendelijke reisadviseurs!
Kortom een aanrader!
Groetjes, _Remco_
PS de anvr is alleen belangrijk voor als je via een reisbureau dat weer bij een touroperator boekt. Let vooral op of een organisatie lid is van SGR, dat garandeerd de financiele afwikkleing mocht een reisorganisatie failliet gaan oid.

meniles
Berichten: 158
Lid geworden op: 17 sep 2008 22:50

Re: exit reizen ervaringen?

Ongelezen bericht door meniles »

PS de anvr is alleen belangrijk voor als je via een reisbureau dat weer bij een touroperator boekt. Let vooral op of een organisatie lid is van SGR, dat garandeerd de financiele afwikkleing mocht een reisorganisatie failliet gaan oid.
Dit is onjuist. De ANVR garandeerd dat een aangesloten organisatie haar bedrijfsvoering via de regelgeving van de ANVR uitvoerd. Wanneer bijvoorbeeld bepaalde accomodaties niet geboekt zijn door de touroperator, of transport niet geregeld is heb je als consument helemaal niks aan een SGR lidmaatschap.

SGR is puur en alleen "handig" in geval van faillisement. Iedereen met een onderneming en een zak geld kan in principe lid worden van de SGR er is dus totaal geen kwaliteitscontrole...De controle is er bij een ANVR lidmaatschap wel.

Gesloten