LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Reis Curacao via KRAS

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
markmiggiels
Berichten: 2
Lid geworden op: 19 mar 2009 19:47

Reis Curacao via KRAS

Ongelezen bericht door markmiggiels »

Ik heb bij kras op 8 maart een vakantie geboekt naar curacao voor 12 dagen ad. 1142 euro. Nu krijgen we op 19 maart een email met de mededeling dat ze een fout gemaakt hebben met de boeking met de volgende tekst:

Zeer tot onze spijt hebben we moeten constateren dat in de prijsberekening van de door u geboekte reis naar Curaçao een fout is geslopen. Als gevolg van een storing in de koppeling tussen ons eigen reserveringssysteem en het systeem dat de stoelen bij de luchtvaartmaat-schappij vastlegt, is er een (veel) te hoge vluchtkorting op uw boeking gegeven. Een en ander impliceert dat de prijs van het door u geboekte arrangement hoger uitvalt, dan in eerste instantie via internet getoond.



Op basis van artikel 2 lid 2 van de ANVR Reisvoorwaarden welke op uw boeking van toepassing zijn, zien we ons als gevolg van de fout in de berekening van de reissom, genoodzaakt uw boeking te herroepen. Helaas kunnen we niet anders dan u benaderen met het aanbod dat u kunt boeken voor de prijzen zoals deze momenteel op onze website worden getoond (en die wél correct zijn), waarbij aangetekend dient te worden dat, wanneer u op koopzondag heeft geboekt, uiteraard de koopzondagkorting nog van deze prijs af gaat (€ 50,- korting per persoon, m.u.v. baby’s). De reissom bedraagt nu € 1.628,50.

Indien u hiermee om welke reden dan ook niet akkoord wenst te gaan, zal de boeking kosteloos komen te vervallen en heeft u uiteraard recht op onverwijlde restitutie van eventueel reeds betaalde gelden.



Onze welgemeende excuses dat onze organisatie betreffende fout niet direct heeft opgemerkt, waardoor we u pas nu over deze vervelende kwestie kunnen informeren. We hopen echter dat we met dit bericht een en ander alsnog hebben weten te verduidelijken.


Dit kan toch niet, Volgens de voorwaarden is de herroeping alleen mogelijk binnen 16 kantooruren (voor niet europese landen).
Laat me even weten wat u hiervan vinden en wat wij het beste kunnen ondernemen.

meerst
Berichten: 143
Lid geworden op: 24 feb 2008 15:08

Re: Reis Curacao via KRAS

Ongelezen bericht door meerst »

Ik zou er niet akkoord mee gaan, en contact opnemen met je rechtbijstandsverzekering. Moicht je die niet hebben, loop eens binnen bij een rechtswinkel...

Gesloten