LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] STEDENTRIPS

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
Ed Klerks
Berichten: 8
Lid geworden op: 03 mei 2006 18:03

STEDENTRIPS

Ongelezen bericht door Ed Klerks »

Wij zijn in het najaar 2005 met Bolderman, Veenendaal naar Praag geweest.
We hadden een chauffeur die schandalig reed. Inhalen op een enkelbaans weg terwijl er redelijk dichte mist was. Verder veel te hard rijden, om nig maar niet van de andere verkeersovertredingen te spreken. :twisted: :twisted:
Hij is door mede passagiers op zijn rijgedrag aangesproken (chauffeur van Betuwe Express) waardoor het ietsje beter werd.
De chauffeur deed ook alsof hij voor alle attracties al toegangsbewijzen had en achteraf bleek dat hij gewoon de toegangsprijzen verdubbelde terwijl hij, zoals gebruikelijk, al korting kreeg vanwege het gezelschap. :twisted: :twisted:

Na terugkomst in Nederland over beide zaken een klacht ingediend bij reisburo Bolderman. Ontvangstbevestiging ontcvang en en dat was einde verhaal. Een afdoening van de klacht hebben wij nooit ontvangen want op reclame bij Bolderman kregen we als antwoord dat het in onderzoek was bij Betuwe Reizen. :twisted: :twisted: Toen we e.e.a. na gingen kijken kwamen we tot de ontdekking dat het niet meer mogelijk was om bij de klachtinginstantie Reizen ween klacht in te dienen. :oops: :twisted:

DUS ONS ADVIES 1e GA NIET MET BOLDERMAN IN ZEE.
2e ALS ER EXCURSIES ZIJN WAAR VOOR TOEGANG BETAALD MOET WORDEN, DOE DIT DAN ZELF EN NIET VIA DE CHAUFFEUR!!!!!. :) :)

De chauffeur mocht met de VUT maar dat deed hij nog maar niet (Nee geen wonder want op één busreis pakt hij ca. 400,00 euro extra aan verhoging entreegelden).
:twisted: :twisted:

mrNobody
Berichten: 19
Lid geworden op: 30 apr 2006 16:20

Re: STEDENTRIPS

Ongelezen bericht door mrNobody »

Wel vervelend allemaal, maar ga dan ook op reis met gerenommeerde organisaties zoals o.a. OAD. Goede reizen en begeleiding en weet je vooraf wat er incl. en excl. is. Let ook op keurmerken bij busbedrijven. Weet je zeker dat t goed zit ...

Ed Klerks
Berichten: 8
Lid geworden op: 03 mei 2006 18:03

Re: STEDENTRIPS

Ongelezen bericht door Ed Klerks »

Betuwe express heft het keurmerk busreizen maar dit geldt niet voor de chauffeurs kennelijk.

janxx
Berichten: 115
Lid geworden op: 07 jun 2005 20:55

Re: STEDENTRIPS

Ongelezen bericht door janxx »

helemaal niks mis als er wat bijverdiend wordt. moet ook ervoor zorgen . daarnaast moet hij vaak heen rijden en terug naar hotel...of moet hij dit ook nog voor niks doen.

Gesloten