LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] budget ticket

Wat jij zoal doet in jouw vrije tijd kan je hier ventileren. Zowel jouw slechte als goede ervaringen.
richard en piëtra

budget ticket

Ongelezen bericht door richard en piëtra »

Ga nooit in zee met budget ticket want de prijzen die je er voor betaald liggen zeker 3 maal zo hoog als wat je er normaal voor zou betalen.
Voorbeeld, Bert Visscher kost bij carre als duurste plaats 28 euro per kaartje wij hebben er 70 euro per kaartje voor betaald, een hele dure les dus.[/quote][/u][/i]

monnes
Berichten: 3
Lid geworden op: 14 dec 2005 11:02

Re: budget ticket

Ongelezen bericht door monnes »

Ha ha alleen de naam al: Budget ticket.. Hilarische vondst

Het knappe is dat je al kaarten kunt bestellen bij ze van concerten die nog niet eens in de voorverkoop zitten. Goed he?

Grapers zijn het !

Theo1980
Berichten: 41
Lid geworden op: 17 okt 2005 21:40

Re: budget ticket

Ongelezen bericht door Theo1980 »

Officiele tickets koop je gewoon via Ticketmaster. Als je besluit in zee te gaan met een scalper als Budgetticket, dan kun je verwachten dat de prijzen (veel) hoger liggen. Dit is immers het hele bestaansrecht voor dat soort bedrijven.
Daarnaast, tegenwoordig worden bij popconcerten (want ook daarvoor verkoopt Budgetticket kaarten) de barcodes bij de ingang van de venues gescand. Wanneer je kaarten via een scalper koopt, heb je kans dat deze vals zijn. Vroeger konden ze dat bij de ingang vaak niet zien, maar nu er gescand wordt, val je direct door de mand. Niet doen dus!

Gesloten