LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Budson Oplichterij!?

Heb jij weleens gekocht op het internet? Ging dat goed of juist niet? Bespreek hier jouw ervaringen met winkels op het internet
Schilders
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 mei 2011 12:03

Re: Budson Oplichterij!?

Ongelezen bericht door Schilders »

Mensen die een verwachtingspatroon hebben wat niet waar wordt gemaakt vinden het meteen oplichting.

Als ik merk dat jij er niet zo uitziet zoals ik denk dat je bent ben je toch ook geen waardeloos persoon? Dit is gewoon een uiting van pure frustratie. Tip: Zoek een forum met de naam "klaagmuur" en ga daar verder met je negatieve uitingen.

Ik heb zelf ook ooit eens meegedaan aan een veiling. Voor €13, - 10 credits gekocht en meegedaan aan een Rookie veiling. Slim wachten en net op het goede moment bieden.

Na 3 keer een bod verhoogd te hebben heb ik een Playstation 3 met Grand Turismo + Race Pack gewonnen. Totaal uitgegeven: 3 biedingen (à €1,30), totaalbedrag einde veilig €0,44 en €10, - verzendkosten.

De Playstation had ik binnen enkele dagen in huis. Het Race Pack bleek achteraf niet meer leverbaar te zijn. Hiervoor mocht ik voor €300, - iets anders uitzoeken. Guitar Hero World Tour en een digitale Camera hiervoor genomen.

Voor het bedrag van €14,34 heb ik gekregen: Playstation 3, Guitar Hero World Tour en een Digitale Camera.

Als jij het ergens niet mee eens bent begrijp ik dat het jammer is voor je. Maar je moet de kracht van het internet, en vooral het forum van Tros Radar, niet onderschatten. Je kunt hiermee zeer onterecht en persoon of bedrijf volledig de grond in werken omdat jij iets anders had verwacht. Mijn mening hierover: Zeer triest en niet geschikt voor de maatschappij

Guardian72
Berichten: 6858
Lid geworden op: 04 jun 2008 13:37
Contacteer:

Re: Budson Oplichterij!?

Ongelezen bericht door Guardian72 »

@ Schilders -

toch apart dan, dat je over 'verschillende' veilingsites zoals budson, maar ook anderen, min of meer gelijke verhalen hoort (bots die meebieden, prijzen opdrijven etc.)

Zelfs op vakantieveilingen heb ik dit zelf gezien - een artikel met een startprijs van 1 euro, als eerste bod tegen einde veiling ineens met 15 euro omhoog.. beetje vreemd, niet?

Maar, natuurlijk, omdat een persoon goede ervaringen heeft, zijn alle negatieve ervaringen niet waar - want dat lees je tussen de regels door.

Oplichting? Een zware term, maar in sommige gevallen is misleiding zeker wel aan de orde. En, er zijn ook wat minder zuivere 'centenveilingsites' - en die werpen een smet op de goede - hoe vervelend ook.

sofieohsofie
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 apr 2012 08:37

Re: Budson Oplichterij!?

Ongelezen bericht door sofieohsofie »

"Budson" heet tegenwoordig misschien wel " Bidson"

2 dagen geleden ben ik er ook ingetrapt; met open ogen!
Nadat ik de credits had gekocht, gespeeld, zonder gewin ben ik op internet maar eens gaan zoeken en heb het e.e.a. over 1 cent biedingen gelezen.
Het lijkt me bedrog, en probeer het maar te zien alsof ik naar het casino ben geweest waar je na 'n avondje gokken al je centjes kwijt bent. Ik heb het gevoel dat er veel "robots" meespelen. Misschien is deze gok-website wel een speciaal geschreven programma. Het zou me zo leuk lijken als er een "tegen-programma" zou zijn! :lol:

Ik geloof dat er vast mensen zullen zijn die ook wel winnen maar tegen welke prijs?
................Als het te mooi is om waar te wezen speel dan niet...........
................Wil je graag van je geld af ga dan zeker spelen.................

Ik heb nog credit's , die ga ik opmaken want dat geld ben ik toch al kwijt. Misschien win ik iets en het zal me benieuwen of mijn object ook zal worden bezorgd!

yewannes
Berichten: 5
Lid geworden op: 18 nov 2012 06:47

Re: Budson Oplichterij!?

Ongelezen bericht door yewannes »

Zo heb ik het met 1 cent veilingen, ik heb al veel gekocht en geboden maar niets
Zijn dezelfde die bieden en winnen.
Ik heb het meermalen als de veiling bij de 4 seconden is en ik klik zie ik bod geplaatst, maar de veiling loopt door en is gesloten.
Of hij gaat haperen in de laatste seconden dan is hij ook gesloten.
Je heb daar gewoon geen kans om te winnen, ik heb het vermoeden dat de veiling gestuurd word, em dat een product meerdere malen aangeboden word.
Ik mag het niet zeggen mar mijn mening is je kan er weinig winnen alleen veel geld kwijtraken.
Ik raad iedereen af om daar aan te beginnen je ben je geld kwijt.

Gesloten