LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] BADOO

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
josuha
Berichten: 5
Lid geworden op: 08 dec 2006 21:53

Re: BADOO

Ongelezen bericht door josuha »

Bij bado word je zonder dat je er zelf erg in hebt bestolen van je geld laaie lichters weg geld dit is mij nog nooit gebeurt zijn dit op lichters????

hvt31
Berichten: 1
Lid geworden op: 27 mei 2014 11:52

Re: BADOO

Ongelezen bericht door hvt31 »

Een bekende van mij heeft zich aan en afgemeld bij Badoo, maar Badoo schijnt alle informatie uit zijn mobiel over te nemen en worden wij elke dag een aantal malen door hun gebeld (via computer) dat er berichten staan voor ons zelfs s'avonds laat als wij al op bed liggen gaat de telefoon weer, weet iemand een manier om hier vanaf te komen. Degene waar bij het begonnen is heeft ook al van alles geprobeerd maar wij komen er niet vanaf.

somebody1313
Berichten: 2
Lid geworden op: 20 okt 2015 11:10

Re: BADOO

Ongelezen bericht door somebody1313 »

Ik heb reeds meerdere keren aangegeven dat ik verwijderd wil worden van Badoo. Eerst zelf profiel verwijderd daarna twee (!!!) keer contact gehad met de “klantenservice” waarna zij me verzekerde dat mijn profiel niet meer terug zou komen. En wat zie ik vandaag ineens weer????? Mijn naam, profiel, compleet met foto’s en al. Hoe kom ik hier van af?!?!? Ik had me eenmalig uit nieuwsgierigheid aangemeld maar heb al een paar keer thuis uit mogen leggen waarom ik op Badoo zit terwijl ik helemaal niet op zoek ben naar een andere relatie.

somebody1313
Berichten: 2
Lid geworden op: 20 okt 2015 11:10

Re: BADOO

Ongelezen bericht door somebody1313 »

Overigens had ik, nadat ik de eerste poging mijn account verwijderd te krijgen, ook al een aantal keer achter elkaar de meest ranzige porno afbeeldingen geplaatst, Badoo beweert namelijk dat ze in zulk soort gevallen je account verwijderen (en dat was het doel tenslotte ook), maar het enige wat gebeurt is dat ze de specifieke foto's verwijderen. Het account blijft helaas "gewoon" bestaan.

Zelfs dreigen in e-mails dat ik juridische stappen neem als het nou niet eens verwijderd word helpt niets.

Winston Smith
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 jan 2016 15:59

Re: BADOO

Ongelezen bericht door Winston Smith »

Ik kreeg vandaag (nog maar eens) een e-mail van Badoo.
Toen ik mij (nog maar eens) wilde uitschrijven, via de link onderaan de e-mail, werd ik doorgestuurd naar een webpagina van Badoo, zónder uitschrijfmogelijkheid, ik kon wél klikken op "later foto's toevoegen". (Dat heb ik dus niet gedaan.)
Ik verdenk Badoo van gegevensdiefstal en hacking. Een vriend nodigde mij een paar jaar geleden zogezegd uit naar Badoo. Vriend bleek van niks te weten. Had Badoo misschien zijn adressenbestand "overvallen"?
Ik heb Badoo bij herhaling gevraagd al mijn gegevens uit hun database te verwijderen. Dat hebben zij blijkbaar niet gedaan.
Wanneer ik dienaangaande een klacht wou mailen naar de (Belgische) politie, mét de betreffende links erin, blokkeerde mijn mailprogramma, tweemaal na mekaar. Hoogst ongewoon. Toeval? Ik denk het niet. "Alt+F4" werkte niet, een "koude start" van mijn pc wel. Zit Badoo misschien wel dieper in mijn systeem dan ik aanvankelijk dacht? Ik heb er "System Mechanic", "Panda Global Protection" en "Zemana AntiLogger" op losgelaten. Niks gevonden. Maar dat bewijst niet noodzakelijk dat er niets "is".
Ik begin Badoo een gevaarlijke bezigheid te vinden en ik meen dat zij best zo vlug mogelijk uit de wereld geholpen worden.
Intussen heb ik ontdekt dat je je wel kan uitschrijven. Je gaat naar de hoofdpagina van Badoo. Daar klik je, helemaal onderaan, op (grijze tekst) "Privacy". Je krijgt dan hun uitgebreid "privacybeleid". Ver beneden in de tekst vind je "Can I deactivate or delete my Profile?" Je klikt op "Send a message via Feedback page". Daar kan je hen een bericht sturen.
En... ... ... hopen dat het helpt...

Gesloten