LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] KPN Digitale Televisie

Hier kan je al jouw problemen kwijt over alle audio- en videoapparatuur.
lotnummer

Re: KPN Digitale Televisie

Ongelezen bericht door lotnummer »

wat het gedoe met de afstand bediening aangaat ben ik het eens alleen die
voor de tv hoef je maar een keer te gebruiken om hem aan te zetten maar
daar zal ook wel iets op gevonden worden. heb sinds kort een buiten antenne
geplaatst is nog beter geworden geen storing meer van de koelkast die aanslaat
of van het licht wat aangaat. kortom geen geduvel meer met de kabelbedrijven
ben tevreden.

wizard044

Re: KPN Digitale Televisie

Ongelezen bericht door wizard044 »

Hoi, heb gisteren de hele handel besteld bij KPN. Omdat ik al abonnee ben bij KPN betaal ik het minimum bedrag.

Tevens heb ik de vraag gesteld 'hoe als het niet goed werkt bij mij?'.
Volgens KPN kan ik de handel binnen 8 dgn terug brengen en als de ontvangst niet goed mocht zijn kan je nu een gratis buitenantenne krijgen. Nou dit beloofd wat, ik wacht het af...heb niks te verliezen.

Heb op dit moment al 3 jaar UPC digitale tv, moet eerlijk zeggen geen klachten en een perfect beeld. Maar de centen spelen ook een grote rol, toch?...Als UPC de kosten flink weet te drukken, zal ik erover denken om terug te gaan.

Ik las ook in een aantal posts de opmerking met het gedoe 'afstands bedieningen' e.d.
1. dit heb je ook met andere zaken zoals sateliet, UPC, Canal+ enz, enz.
2. oplossing, neem een all in one remote, werkt perfect.

Voor mij is dit geen issue om het niet te nemen.

Gast

Re: KPN Digitale Televisie

Ongelezen bericht door Gast »

Ik heb nog een forum gevonden over digitale tv. Vragen en opmerkingen kan je nu ook plaatsen op www.hetdigitaletelevisieforum.com

Neut
Berichten: 1
Lid geworden op: 21 jan 2005 17:36

Re: KPN Digitale Televisie

Ongelezen bericht door Neut »

:?: Hallo, ik lees van alles over de overstap van UPC naar KPN Digitaal, en van mensen in (met name) de regio's Amsterdam & Rotterdam. Ikzelf woon in de bollenstreek en denk eraan over te stappen van Casema (analoog) naar KPN. Een van de belangrijkste redenen is toch wel het prijsverschil ("volle" klant bij KPN). Een nadeel vindt ik, naast het gemis van BBC 1 & 2 (regelmatig bekeken) en de Duitse zenders (hoewel, daar kijk ik er eigenlijk nooit naar.....), ook de verontrustende meldingen over vaag beeld ed.
Kortom; ik vindt nergens nog een kwaliteitsvergelijk met Casema Analoog en zou graag iets horen van gebruikers (en ex-gebruikers) van KPN uit mijn regio! alvast thanx

Gast

Re: KPN Digitale Televisie

Ongelezen bericht door Gast »

Ik woon ook in de bollenstreek vlak bij Maastricht kom eens langs dan kun je zien hoe het beeld is.

Raga

Re: KPN Digitale Televisie

Ongelezen bericht door Raga »

Of digitale televisie bevalt ? Jazeker zolang het maar niet van KPN is. Wij hebben het dus van Multikabel de mediamaster van Nokia met smartcard zorgt dat je het een en ander netjes binnenkrijgt. Perfect scherp beeld het geluid van de diverse zenders is verschillend van sterkte geen probleem. Stilstaand beeld of gekke grote pixels even stroom eraf smartcard eruit opnieuw erin probleem verdwenen. 40 radiozenders zonder reclame en nonstop muziek in alle genres.
De software geeft navigatiemogelijkheden, spelletjes, programmaoverzicht etc. Het enige struikelblok in deze lofzang is de afstandsbediening deze is te fragiel met kleine rubberen (?) toetsen die gemakkelijk scheef gaan staan en dus verdere bediening verhinderen todat je hem er weer uit gepeuterd hebt. Verder nik te mopperen ook niet over de helpdesk. :D

gpet
Berichten: 2
Lid geworden op: 21 jan 2005 14:46

Re: KPN Digitale Televisie

Ongelezen bericht door gpet »

BESTE GOEDE TV EN PLASMASCHERM BEZITTERS, PAS OP, :(

Ik heb het pakket 4 dagen uitgeprobeerd, maar het beeld is minder scherp dan de kabel. Vooral bij het NOS journaal, dit wordt n.l. in een hogere resolutie uitgezonden (TIP).
Ik wil andere geïnteresseerden niet ontmoedigen, maar voor bezitters van een goede kwaliteit tv of plasmascherm schiet dit systeem duidelijk te kort (misschien de samsung decoder/tuner).
Het aanbod is wat prijs aantrekkelijk, maar helaas gaat alleen de zon voor niets op.

WAARSCHUWING: DIT SYSTEEM WERD ONS TELEFONISCH 8 DAGEN OP PROEF AANGEBODEN, MAAR KPN HEEFT MET DE BEZORGDATUM GESJOEMELD WAARDOOR WIJ BIJNA MET EEN JAARCONTRACT IN ONS MAAG ZATEN :evil:

superron
Berichten: 3
Lid geworden op: 22 jan 2005 14:12

Re: KPN Digitale Televisie

Ongelezen bericht door superron »

Ik denk dat veel mensen door verkopers en de media misleid worden door de term "digitaal".
Digitaal is niet altijd beter. Als je een analoge schotelontvanger hebt dan heb je over het algemeen haarscherp beeld. Beter dan digitale kabel tv, digitenne en digitale TV van KPN en dergelijke. Het is zelfs vaak beter dan een digitale schotelontvanger omdat vele zenders niet de volledige bandbreedte van een kanaal gebruiken omdat dat weer goedkoper is voor de aanbieder. kijk maar eens naar het beeld van Clear TV, dat is werkelijk waardeloos. Je kunt het vergelijken met een MP3 met een lage bitrate. een MP3 met 256 kbit/s klinkt veel beter dan een van 128 kbit/s. Je kunt ze wel perfect "ontvangen" via internet of een andere weg, maar uiteindelijk klinkt die van 256 kbit/s toch beter.
Helaas moet tegenwoordig alles digitaal zoals ook alle Nederlandse zenders. Als je niet te veel eisen stelt dan zal KPN TV voldoen. Maar voor veeleisende mensen dus niet.

T Tensen

Re: KPN Digitale Televisie

Ongelezen bericht door T Tensen »

Net Digitale TV van KPN aangeschaft. Werkt binnen enkele minuten en kwaliteit alle zenders gewoon OK!

T. Tensen

Re: KPN Digitale Televisie

Ongelezen bericht door T. Tensen »

Als je bij beeldinstellingen CVBS instelt, krijg je echt een haarscherp beeld! En rustiger/stabieler dan bij de kabel. Zeker weten! :)

truitje

Re: KPN Digitale Televisie

Ongelezen bericht door truitje »

ook ik heb kpn digitale tv gehad ook zeer slechte beelden stilstaan van het beeld etc heb het hele spul terug gestuurd naar kpn

johnny1
Berichten: 16
Lid geworden op: 15 jan 2005 11:06

Re: KPN Digitale Televisie

Ongelezen bericht door johnny1 »

is PIP nog steeds mogelijk met digitale tv van KPN ?

Tosbaga

Re: KPN Digitale Televisie

Ongelezen bericht door Tosbaga »

ik heb onlangs UPC de deur uit gedaan omdat ik 16euro/maand wel erg veel vond, kheb een satelliet setje gekregen van pa, het was wel een uitgebreide dus ik heb alle zenders van de wereld, maar voor huis tuin en keuken gebruik is satelliet ook een goed alternatief, op kabel of digitale tv, bij satelliet heb je veel beter beeld als bij kpn of upc en je betaald maar 20euro/jaar voor de ontvangst van de nederlandse zenders, de eenmalig kosten liggen een stuk hoger, maar die heb je in 2 jaar trug verdient. Als je meer zenders wil zien zou ik een duurdere receiver pakken, dan heb je meer mogelijkheden. Laat je goed informeren door een satelliet specialist niet door de bcc of harensesmid.

Voor meer vragen kan je ook bij mij terecht, en nee ik ben zelf geen verkoper, suc6

Ralph

Re: KPN Digitale Televisie

Ongelezen bericht door Ralph »

KPN digitale tv is waardeloos zonder buitenantenne. Zonder buitenantenne heeft half Nederland geen signaal. Het feit is gewoon dat de uitzending via de ether gewoon te kwetsbaar is. Je moet constant je antenne verplaatsen om een goed beeld te krijgen. Dan krijg je een beeld van tig aantal jaren geleden toen alle kanalen nog via de ether te ontvangen waren en toen je je antenne op het dak moest draaien om een beetje goed beeld te krijgen. Ik weet niet of het aan de uitzending ligt, zou ook kunnen, maar de ontvangers van KPN zijn de slechtste in zijn soort, die van digitenne zijn beter. Volgens mij is de uitzending ook te zwak, schijnt als zij een sterkere signaal uitzenden, dan is het twee keer zo duur voor KPN, maar dan is KPN wel in een keer van dat gelazer af, of betere ontvangers maken! Het feit is dat KPN met een gebrekkig product op de markt is gekomen, dat niet alle beloftes kan waarmaken waar mee KPN adverteert, vooral niet voor mensen met een plasma of lcd beeldscherm!

Tosbaga

Re: KPN Digitale Televisie

Ongelezen bericht door Tosbaga »

De ontvangers zijn van samgsung en die zijn gewoon goed, feit is alleen dat er veel omgevingsfactoren zijn die invloed hebben op de ontvangst.

Het signaal van digitenne en kpn is het zelfde, aangezien digitenne onderdeel is van kpn. Ik denk dat als er flink wat palen staan het beeld wel beter zal worden, maar ik ben het met je eens dat je zonder antenne wel wat minder beeld zult hebben.

Wat ik eigen erg zorgwekkend vind is dat we helemaal omringt zijn door straling, gsm,umts,wifi,bluetooth,ether en het wordt ook alleen maar meer, ik zou wel eens willen weten of er al een onderzoek is gedaan naar de invloed van al deze stralingen op de mens, niet los van elkaar maar een onderzoek naar alle signalen tegelijk.

Wat ik zelf nu heb is satelliet en ik adviseer het aan iedereen, vrienden, kennissen en onbekenden. Ik heb haarscherp beeld, dvd kwaliteit. Afgezien van wat je wil kijken zijn de opstart kosten laag of wat hoger. Maar die heb je natuurlijk zo trug verdient. Het regent al 3 dgn hier en mijn beeld is niet een keer weggevallen. Bij upc had ik last van sneeuw en sommige kanalen werkten niet eens. Ik zit in een flat en dan verlies je dus signaal schijnbaar. Het koste me ook 16euro/maand dat is bijna 200euro in het jaar, ik heb mijn setje er in 2,5 jaar uit, daarna kijk ik dus gratis. Als mensen meer info willen adviseer ik ze te gaan kijken op inet en bij een sat specialist, niet de bcc of harense smid. Als er vragen zijn wil ik ze ook wel helpen.

Gesloten