LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] up2date

Hier kan je jouw mening kwijt over zaken die niet voorkomen in de bovenstaande onderwerpen.
Nick - LON

Re: up2date

Ongelezen bericht door Nick - LON »

En crazycat? al uitgezocht hoe onafhankeliojk de avr is...misschien een leuk onderwerp voor RADAR.....???

Nick - LON

Re: up2date

Ongelezen bericht door Nick - LON »

ga maar eens naar de website www.mensenrelatie.nl en zie wie de oprichtster is van dat bureau....bekend gezicht??? Lekker ofhankelijjk orgaan...

angela jongkind

Re: up2date

Ongelezen bericht door angela jongkind »

goed zo nick/lon. helemaal mee eens. en met betrekking tot de heer met die dame van indonesische afkomst, daar heeft meneer goedkeuring aan gegeven. hij vond het geen probleem, na nog een check bij de dame blijkt dat zij wel een goed introductie heeft gekregen.
ik vind en velen met mij dat radar absoluut hun huiswerk niet heeft gemaakt. en de avr. een onafhankelijke organisatie?????? wat een onzin. daar heb je nou echt te maken met belangenverstrengeling. mevr. monch die zelf oprichter is van mens en relatie, en haar zoon die blijkens daar ook werkt, en met stichting date bezig is. up2date is nu aangesloten bij een geschillen commissie die ECHT ONAFHANKELIJK is. de andere buro's waren ook van plan om weg te gaan bij de avr. nu durven ze niet meer. up2date is een heel goed buro. we staan voor wat we zeggen. en wees eerlijk mensen, we garanderen toch geen 100% slaging!!!!!! van die ruim 14000 leden klagen er een paar, dat mag, maar de mensen die het ontzettend naar hun zin hebben, waarom zie je die niet op t.v. en klachten zijn er om opgelost te worden. en daar zijn we ook mee bezig.
echte valt wel te regelen zoals nick/lon zegt en daar zijn wij het helemaal mee eens.

angela jongkind

Re: up2date

Ongelezen bericht door angela jongkind »

o, ja ik heb bij radar een klacht neergelegd, tegen radar. ben benieuwd of ze daar iets mee doen. mbt. tot alle onwaarheden die ze hebben verkondigd,

Medewerkster/PLJ

Re: up2date

Ongelezen bericht door Medewerkster/PLJ »

Kijk, dat zijn goede berichten. 150 klachten, dat is 1% van de leden die reden zag tot klagen. Een resultaat waar een hoop bedrijven jaloers op kunnen zijn.
Leuke discussie wordt het trouwens. Groetjes Joke

Gast

Re: up2date

Ongelezen bericht door Gast »

Up2date gaat me steeds meer tegenstaan. Medewerkers (m/v) die zich hier in allerlei bochten wringen om recht te praten wat krom is. Blijk gevend van een zeer slecht taalgevoel en niet ingaan op de vragen.
En daarna blijk geven de klant niet serieus te nemen.
150 mensen hebben geklaagd bij radar in de afgelopen week. Hoeveel hebben niet geklaagd, maar zijn gewoon weggegaan?

Otto II

Re: up2date

Ongelezen bericht door Otto II »

Bij het vorige RBB waren de dames trouwens gewoon werkneemsters. Toen de eigenaar met de noorderzon verdween, waren zij dus net zo de dupe als alle leden.

jurrien
Berichten: 285
Lid geworden op: 16 jul 2004 21:25

Re: up2date

Ongelezen bericht door jurrien »

Hoe onbeschoft moet je wezen om kleinerend te doen over 150 GEMELDE klachten ! Dit is vaak het topje van de ijsberg omdat heel veel mensen uit angst om hun centjes hun mond houden.Inplaats van een aanklacht tegen de tros in te dienen zou je niet niet je frustraties moeten uiten , maar de klachten perfect afhandelen. Het kan mij niks schelen hoe het zit met de avr.. Het gaat nu om jullie. Hoogmoed komt ten val hoor . Al heb je nog zoveel kapsones.

Jurrien.

mari kapteijns

Re: up2date

Ongelezen bericht door mari kapteijns »

Relatiebureau in opspraak.

Aan de redactie van Radar,
Het is goed dat u aandacht besteed aan de (mogelijke) excessen in de relatiebranche.
Ik wil u daarbij e.e.a. onder de aandacht brengen.
De geschillencommissie van de AVR sluit relatiebureau DCPartner uit, antwoord zelfs niet op brieven (wilt u een kopie?).

Het is daarom ook erg belangrijk dat er weer een onafhankelijke Geschillencommissie komt in samenwerking met de Consumentenbond en niet één van de AVR, die natuurlijk véél eerder had moeten ingrijpen in de zaak just2match. Mede dankzij de AVR ging de onafhankelijke Geschillencommissie in 2005 onderuit na goed functioneren tussen 1998 en 2005. Men vond de nieuwe opzet, zonder de subsidie van het rijk, kennelijk te duur?

De consumentenbond en ser zijn bezig wederom een soortgelijke onafhankelijke geschillencommissie op te zetten.

Deze commissie zal ook plaats kunnen bieden aan een gespecialiseerd bureau als DCPartner (duurzame aanvullende relaties). Daarmee worden de rechten van mensen die gebonden zijn, maar om diverse redenen een aanvullende relatie zoeken, bijvoorbeeld omdat de partner ziek is, impotent is of om andere redenen een aanvullende relatie zoeken naast de bestaande relatie, gewaarborgd. Op dit moment worden deze mensen, die extra kwetsbaar zijn, door allerlei louche zogenaamde relatiebureaus en sites opgelicht. Vaak zitten die in de sfeer van zogenaamde ‘erotische bemiddeling’, een onzichtbare handel waarin veel geld omgaat. Helaas niet met de bedoeling om daadwerkelijk te bemiddelen!

Een geschillencommissie nieuwe stijl kan hier een eind aan maken! Maar dan moet de AVR wel meewerken en dat doen ze niet tot nu toe!

Besteed u daar ook maar eens aandacht aan

De AVR deed m.i. in RADAR net voorkomen alsof ze aan het vermeende exces bij just2match geen schuld zouden hebben. Ze zijn zo aardig, er wordt zelfs gratis bemiddeling aangeboden. Ja natuurlijk, klanten over proberen te nemen van just2match nog voordat dit bureau de kans krijgt zich te schonen en maatregelen neemt om excessen te voorkomen en/of op te lossen, immers je moet iedereen de kans geven orde op zaken te stellen.
Struisvogelpolitiek!

Daar moet u als Trosradar niet instinken!

Wat de AVR moet doen is de nieuwe opzet van SER en Consumentenbond steunen! Het blijkt weer dat men bij de AVR niet in staat is om tijdig in te grijpen, ook in het balang van bijvoorbeeld hun lid just2match.

Ook zou u eens aandacht moeten besteden aan misleidende reclame bij enkele bureaus. Neem Mens en relatie van Mevrouw Mönch, 75% geslaagden zet men in de advertenties.

Wanneer geslaagd?

Na 1 ontmoeting geslaagd? Na twee ontmoetingen? Na een twee weken durende relatie?
En wie controleert dat?
Zeker geen onafhankelijke instantie!

Met vriendelijke groet,

Mari Kapteijns
Relatiebureau DCPartner
www.dcpartner.nl
www.dcpartner.be

jurrien
Berichten: 285
Lid geworden op: 16 jul 2004 21:25

Re: up2date

Ongelezen bericht door jurrien »

Nogmaals ! Niet julie zelf verschuilen achter dat verhaal van AVR. Ik wil het best geloven maar eerst even al die mensen die NU in de problemen zitten bij up2date oplossen en dan verder praten.Het lijkt er wel op of door de zaken van AVR jullie de eigen dingen willen verhullen.

Jurrien.

San_amsterdam

Re: up2date

Ongelezen bericht door San_amsterdam »

Hi allemaal,

Is er iemand die namens vele ontevreden leden van up2date voor deze groep het woord gaat voeren (eventueel in rechtszaal)...?

Lijkt me een goed idee om namelijk de krachten (en klachten) te bundelen en gezamelijk 1 blok te vormen en dus samen 1 grote zaak aan te spannen.

Mijn email adres: [email protected]
(beter email adres na contact ivm spam).

Groet,

Sander.

mari kapteijns

Re: up2date

Ongelezen bericht door mari kapteijns »

Beste Jurrien,

Het is wel belangrijk dat je, wanneer je commentaar levert, eerst het artikel goed leest en niet uit pure boosheid, die misschien wel terecht is, DCPartner beticht van het 'verschuilen achter de AVR'.
Als je goed gelezen hebt:
- is DCPartner daar niet bij aangesloten;
- pleit DCPartner wederom voor een onafhankelijke geschillencommissie waar het bureau aanvankelijk aangesloten was;
- is DCPartner voorstander van het aanpakken van misleidende reclame;
- is DCPartner van mening dat excessen hard moeten worden aangepakt;
- vindt DCPartner wel dat iemand, in dit geval just2match, niet schuldig is als dat niet bewezen is;
- moet just2match dat mogelijk, mede door de snelle groei, fouten heeft gemaakt, wel de kans krijgen om orde op zaken te stellen.

Laten eerst de 'gedupeerden' maar eens gezamenlijk deze (vermeende) onregelmatigheden aan de kaak stellen. En laten we dan hopen dat de AVR-geschillencommissie onpartijdig uitspraak doet. Dat laatste zal mogelijk problemen opleveren daar just2match in december uit die geschillencommissie stapte, onafhankelijke controle zou m.i. wenselijk zijn, want ook just2match heeft recht op bescherming. Zo gaat dat in een rechtstaat.
Om zomaar in het wilde weg een aantal kreten de wereld in te strooien is nog niemand iets mee opgeschoten.

Mari Kapteijns
DCPartner

jurrien
Berichten: 285
Lid geworden op: 16 jul 2004 21:25

Re: up2date

Ongelezen bericht door jurrien »

Er worden niet zo heel veel wilde kreten geslaakt. Het feit van de klachten is er nu, En nu moet men bij up2date daar alles aan doen om dit goed te maken ! Zeker [ en dat mag gezegt worden ] voor de zeer hoge bedragen die ervoor worden gevraagt. Ook is het haast volgens mij niet te verkopen dat iemand die zich inschrijft voor de goekope optie?? Dat is dan ruim €2000.- GEEN match garantie heeft. Zou het niet zo moeten wezen dat als iemand om welke reden dan ook niet aan een match geholpen kan worden ,NIET zou moeten ingeschreven maar eerlijk zeggen dat dit er voor hem/haar niet inzit. Nogmaals , niet klagen over dat mensen nu voor hun recht opkomen, maar werken aan oplossingen.
Jurrien.
En dat over de AVR weten we nu wel.

crazycat
Berichten: 60
Lid geworden op: 27 jan 2006 19:34

Re: up2date

Ongelezen bericht door crazycat »

Mari Kapteijns,

Het gaat volgens mij over Up2date, en niet over Just2match!


medewerkers Up2date,

Als jullie zo goed zijn als dat jullie zelf beweren, waarom is dan 1% van de leden niet tevreden. Hoeveel leden hebben jullie eigenlijk? Daar wil ik een antwoord op, en dan gaan we weer verder mauwen!

Als het er 6000 zijn, en jullie sluiten je aan bij de SGC, en 1% klaagt, betalen jullie een flinke som klachtengeld. 600 Euro per klacht! Reken maar uit. Pandje minder dan maar?

Laat toch eens zien dat Up2date een bedrijf is met ballen! Erken gewoon dat jullie fouten hebben gemaakt. Iedereen maakt fouten, dus het geeft niets. Een fout toegeven is ook beter voor je bedrijf!

En, laat die Together streken eens achterwege en geef mensen eerlijke voorlichting. Dit gesjoemel moet maar eens afgelopen zijn. Zolang dat niet gebeurd, blijf ik aan jullie rug genageld zitten! En sla mij maar weg, k'heb toch genoeg levens!

Crazycat
Laatst gewijzigd door crazycat op 31 jan 2006 17:34, 2 keer totaal gewijzigd.

jurrien
Berichten: 285
Lid geworden op: 16 jul 2004 21:25

Re: up2date

Ongelezen bericht door jurrien »

ook daar begreep ik al helemaal niets van. Maar misschien weet zij meer dan wij ? Vreemde zaak hoor.

Jurrien.

wiepke

Re: up2date

Ongelezen bericht door wiepke »

Hallo,

Ik hoorde van mijn schoonzus over de uitzending,ben gelijk op deze site gaan kijken.
Ook ik heb slechte ervaringen met dit buro!
Ik hou het kort.
1000euro betaald zonder garantie, heb wel diverse dates gehad maar die hadden ze vlgs. mij zomaar uit hun bestand geplukt!
Ik heb altijd op evaluatieform. ingevuld dat het totaal niet klopte wel gebeld en kreeg als antwoord wat ik nu eigenlijk verwachte voor mijn 1000 eurootjes!!!!! Dit is voor mij een hele hoop geld...
En dan de inschrijving nog even, na 3 uur eindeloos vragen beantwoorden en formulieren invullen ben je zo gaar en dan hoor je eindelijk pas wat het kost....
Ik heb er enorme spijt van ontzettend zonde van mijn zuurverdiende centjes...
En na dat mijn inschrijving was afgelopen hadden ze nog het lef om mij te bellen met "aanbieding"dat ik mijn lidmaatschap kon verlengen met korting!!!
Up2date stop het in mijn r...!!!!!

Groten Wiepke

crazycat
Berichten: 60
Lid geworden op: 27 jan 2006 19:34

Re: up2date

Ongelezen bericht door crazycat »

Laten we een gratis dating site opstarten voor alle gedupeerde Up2date'ers!

Heb je gelijk een leuk gespreksonderwerp met je date!

Wie heeft de kennis en het lef om dit eens uit te gaan werken?

K'heb er helaas de tijd niet voor...

angela jongkind

Re: up2date

Ongelezen bericht door angela jongkind »

aan crazycat.
je vraagt het aantal leden. als je eens alles goed leest, dan weet je dat dat allang in een van deze berichten staat.voordat je loopt te miauwen.
nogmaals, we garanderen niet 100% slagingskans, als we dat wel zouden doen, dan heb je pas recht van spreken. lees eerst eens alles goed door

jurrien
Berichten: 285
Lid geworden op: 16 jul 2004 21:25

Re: up2date

Ongelezen bericht door jurrien »

Ik kan begrijpen dat er geen 100% slagingskans kan worden gegeven. Maar voor €2000.- en meer zou je in ieder geval wel een date moeten krijgen ! En dat wel gegarandeerd. Anders is het wel heel makkelijk geld verdienen. Tevens mensen die dat eigenlijk niet hebben, aan een lening helpen is naar mijn smaak ook niet erg kies.

Jurrien.

angela jongkind

Re: up2date

Ongelezen bericht door angela jongkind »

zeg luister eens, je loopt maar te mauwen, maar hier ook weer heb je het mis. voor dat bedrag krijgen mensen wel gegarandeerde afspraken, op zwart en wit. verder word er geen lening afgesloten. sommige mensen willen het niet eenmalig betalen, of kunnen wel op maandelijkse termijnen betalen, dat noem ik geen lening. we bieden de mogelijkheid om het te doen zoals zijzelf willen. willen ze niet lid worden. ook goed.
verder vraag ik me af aangezien je de hele tijd bezig bent met mailen, waar jij staat in je leven. of zit je op andermans zak te teren, en ben je gefrustreert over je eigen leven , dat je graag anderen het leven zuur wil maken.

Gesloten