LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Club Class Concierge

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
jeansfashion
Berichten: 1
Lid geworden op: 10 jun 2008 22:07

Re: Club Class Concierge

Ongelezen bericht door jeansfashion »

Bij deze een kleine mededeling dat elke REP (lees verkopers) die nog aan het werk zijn in de Timeshare industrie (lees Club Class Congierge)
losers zijn die in hun eigen land niet meer aan het werk kunnen.
Het enigste wat zij kunnen zijn liegen, bedriegen en met modder gooien.
Mensen trap niet in hun verkooppraatjes en hun zgn. cashbacks, doet u het wel dan bent u gewoon uw zuurverdiende centjes kwijt en voor wat
"GEBAKKEN LUCHT".[/b]

JoorCo
Berichten: 1
Lid geworden op: 13 sep 2008 10:06

Re: Club Class Concierge

Ongelezen bericht door JoorCo »

Whopper: Ik kan je melden dat er op 27 juli nog een bedrijf onder de naam CCC actief was in Adeje op Tenerife.

Wij werden aangesproken op de boulevard van Playa de las Americas en mochten een soort lot openmaken. Gelokt door de prijzen (A. 100,- B. digitale videocamera C. vakantie D. 1000,-) zijn we meegegaan naar paradise village. De prijs kregen we als we aan een gesprek van "een uurtje" mee zouden doen. Uiteraard werd dit bijna twee uur en na ons NEE kregen we de vakantie als prijs. Dit werd bepaald door een grote rode C op ons formulier te zetten... Ik hoor de medewerker die het forumlier in ontvangst nam nog zeggen: "Eens kijken wat jullie gewonnen hebben!"

Ik ben blij dat we in iedergeval overal op het eiland afgezet mochten worden door de taxi, toch iets aan overgehouden

JeansFashion: Ook onze REP wekte die indruk.

marcel torre
Berichten: 7
Lid geworden op: 14 apr 2008 21:02

Re: Club Class Concierge

Ongelezen bericht door marcel torre »

Eerst (1250 euro) betalen en dan kunnen we de timeshare voor u verkopen! U moet u ook nog naar het land reizen met uw “waardevolle” timeshare eigendomspapieren om die te overhandigen aan de nieuwe koper. En reken er maar op dat de koper dan niet komt opdagen!


Zo hebben we de relatie kunnen vaststellen tussen IHV Spain en Holiday Trading: Beetje dom, maar ze gebruiken hetzelfde faxnummer! Even zoeken naar informatie over Holiday Trading en ja hoor, ook zij willen 1250 euro voor hun diensten (stond op hun oude website!). Een andere aanbieder die 1250 euro van u wil aftroggelen is “Compra Venta International”. Wij vonden van dit bedrijf geen website gegevens, maar hun documentatie lijkt qua inhoud wel heel erg op die van HBF Trading.

Of het ene bedrijf met het andere te maken heeft, en of het dezelfde eigenaar heeft, doet er voor ons eigenlijk niet toe. Wij willen met deze publicatie een signaal geven dat u niet alles moet geloven wat u ziet op het internet, wat ze u vertellen door de telefoon, of sturen per email.
Laat, indien timeshare bedrijven een hoop geld vragen voor hun diensten, bedrijfsgegevens altijd controleren, ook al worden die op de site gemeld. En als er niets wordt vermeld: vraag dan van te voren om de concept-contracten , die u zou moeten gaan tekenen, zodat u uw onderzoek kunt gaan doen. Leg uw vragen hierover neer bij de ECC, zij hebben de middelen en contacten om hier verder onderzoek naar te doen of maatregelen te nemen.

Natuurlijk zouden wij dan graag de terugkoppeling van u willen hebben om andere mensen mede te delen of ze met een bepaald bedrijf al dan niet in zee kunnen gaan.

Verder blijft de regel van kracht: Betaal niets, maar dan ook niets van te voren om uw timeshare te verkopen.

TS nachtmerrieofsprookje?
Berichten: 56
Lid geworden op: 02 mei 2008 16:00

Re: Club Class Concierge

Ongelezen bericht door TS nachtmerrieofsprookje? »

Laatst gewijzigd door TS nachtmerrieofsprookje? op 17 mei 2009 01:54, 3 keer totaal gewijzigd.

marcel torre
Berichten: 7
Lid geworden op: 14 apr 2008 21:02

Re: Club Class Concierge

Ongelezen bericht door marcel torre »

dit is een uitreksel uit gegevens en onderzoek van [email protected]

marcel torre
Berichten: 7
Lid geworden op: 14 apr 2008 21:02

Re: Club Class Concierge

Ongelezen bericht door marcel torre »

in de brochure van club class congierge vind je logos van nederlandse reis organisaties die er echt niet in thuis horen zoals stichting garantie fonds. Dit bedrijf wekt puur op zelf in mekaar gezette folders en er klopt geen meter van MIJNHEER RICHARD UIT BELGIE OP MIRAFLORES!!

TS nachtmerrieofsprookje?
Berichten: 56
Lid geworden op: 02 mei 2008 16:00

Re: Club Class Concierge

Ongelezen bericht door TS nachtmerrieofsprookje? »

Laatst gewijzigd door TS nachtmerrieofsprookje? op 17 mei 2009 01:52, 1 keer totaal gewijzigd.

g.admiraal
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 nov 2008 11:41

Re: Club Class Concierge

Ongelezen bericht door g.admiraal »

mede lezers,
wij hebben ons eind mei wel laten verleiden tot een handtekening. op Tenerife, Los Cristianos, via een heel slim inelkaar gezette promoietalk van een Nederlander, Willem, uiteindelijk overgehaald tot een handtekening en een aanbetaling van € 800,00. de dag er na ontstaat de twijfel en ga je rekenen. (je mocht ook niet een dag later terugkomen voor de handtekening), meteen onze advocaat gebeld en hij heeft alaminute een opzeggingsbrief gecomponeerd, wijzend op het nederlands en europees recht, waaronder ook de spaanse eilanden vallen. met succes, het contract is nietig verklaard, echter de toegezegde retournering van de € 800,00 is tot op heden niet ontvangen. afgelopen zomer heeft de nederlands sprekende, belgische verkoper, Nico Dekeijzer ons andermaal toegezegd dat de € 800,00 terug zou worden gestort, zelfs na het aangetekend opsturen van de daarbij horende vakantievoucher is tot op heden de € 800,00 euro uitgebleven. reacties op welke e-maILS dan ook blijven uit. deze louche praktijken hebben hun dus weer €800,00 opgeleverd. De goedkoopheid van de vakanties zal ook erg tegenvallen. je betaalt dus eerst € 800,00, daarna in drie jaar tijd €7.150,00. gedurende deze drie jaar mag je dan wel 2 keer per jaar tegen een laag tarief op vakantie, echter de reis moet je zelf nog regelen, kan ook goedkoop via deze club. of de club echt bestaat en of er mensen dolgelukkig zijn met deze vakantieorganisatie is mij niet bekend. Wij hebben er in ieder geval een fikse kater aan over gehouden. daarnaast is het een absolute anti promotie van vakantiebestemmingen als Tenerife etc. Jammer dat de lokale autoriteiten er niets tegen (kunnen) doen.

Ronald van de Maas
Berichten: 3
Lid geworden op: 07 nov 2009 08:18

Re: Club Class Concierge

Ongelezen bericht door Ronald van de Maas »

Richard de Bord is weer actief.
Hij is nu directeur cq. verkoper van het scam bedrijf Lifetime experience S.L. gevestigd in Benalmadena (ligt tussen Torremolinos en Fuengirola)
Nieuwe werkmethode is om mensen in Nederland telefonisch te benaderen, waarbij aangeboden wordt om hun timeshare te verkopen. De mensen worden vervolgens uitgenodigd om een sessie in België bij te wonen. Eventueel wordt er ook een goedkope vakantie appartement aangeboden in Spanje). De mensen worden met mooie praatjes om de tuin geleid (closen) en beseffen naderhand dat ze nog dieper in de put zitten. Pas goed op als u benaderd wordt!!

Ronald van de Maas
Berichten: 3
Lid geworden op: 07 nov 2009 08:18

Re: Club Class Concierge

Ongelezen bericht door Ronald van de Maas »

Club class concierge, bestaat dat dan nog?
Inmiddels is er ook een bedrijf dat zich Lifetime Experience (website:www.lifetimexperience.eu) noemt en die hanteren dezelfde werkwijze al een jaar geleden op Miraflores het geval was.
Ze zeggen dat ze je geld voor je timeshare terugkrijgt, maar in plaats daarvan moet je alleen maar geld bijleggen om vervolgens in te stappen in een vakantiepakket bij club class concierge. Kortom, je zal nooit iets van je geld terugzien. Alle verkooppraatjes komen op hetzelfde neer, dus geloof die praatjes niet! Er bestaat niet één legaal timeshare bedrijf, alles is wat ze noemen scam.

Domike
Berichten: 6
Lid geworden op: 12 nov 2009 16:59

Re: Club Class Concierge

Ongelezen bericht door Domike »

Hallo Ronald

Het zijn dezelfde mensen ik weet het 100%
Kan er een boek van schrijven.

Gesloten