Ik denk dat er per filiaal ook veel verschil is
Zo krijgt onze c1000 het vlees bevroren aangeleverd, als het dan de hele dag in de vitrine ligt koop je s avonds dus ontdooid vlees.
Nu heb ik meestal de gewoonte om vlees te kopen en een deel in de vriezer te gooien, maar als je bovenstaande weet doe je dat niet meer.
Bij de c1000 kan alles aan vlees en vis ook heel goed zwemmen, je hoeft geen boter of olie toe te voegen er komt zoveel vocht uit, niet normaal.
De shoarma van de c1000 hoef ik niet meer, je eet 3 dagen later nog shoarma.
Als je dan een klacht indiend dan krijg je het volgende antwoord.
Vlees dat ontdooid is kun je gewoon nogmaals invriezen dat veranderd niets aan de kwaliteit.
Nou volgens mij hebben wij altijd geleerd iets dat ingevroren geweest is, niet opnieuw invriezen, dan moet je het eerst bereiden.
De kwaliteit gaat wel degelijk achteruit, het wordt of smakeloos en bij de shoarma werkt dat andersom volgens mij.
Gehakt koop ik graag bij de aldi, er zit weinig vocht in.
Kip is ook goed bij de aldi.
Ook bij de lidl haal ik wel vlees, en ook dat is prima te snavelen.
Tja en de keurslagers dat je die steeds minder ziet lijkt me ook logisch.
Zeker goede producten hebben een prijskaartje, kan die slager ook niet helpen, maar het is wel zo dat (in ons geval) ons loon nooit groeit , de vaste lasten bv worden alleen maar hoger, de boodschappen toch telkens duurder, dus bij ons kan het echt niet hoor, ben al blij dat ik de laatste week van de maand nog af en toe kan eten.