| LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd. |
[ archief ] www.ebwsuyu.com (Fang Huang) fraude website!!!
www.ebwsuyu.com (Fang Huang) fraude website!!!
Let op deze website is een fraude website goederen komen niet aan !!!!
ebwsuyu.com (eigenaar: Fang Huang). veelal wordt een emailadres gehacked en wordt er vanuit een gehacked emailadres naar alle contactpersonen een mailtje verstuurd zodat het vertrouwelijk overkomt.
De prijzen zijn te mooi om waar te zijn en dit is dan ook het geval!
ebwsuyu.com (eigenaar: Fang Huang). veelal wordt een emailadres gehacked en wordt er vanuit een gehacked emailadres naar alle contactpersonen een mailtje verstuurd zodat het vertrouwelijk overkomt.
De prijzen zijn te mooi om waar te zijn en dit is dan ook het geval!
-
Guardian72
- Berichten: 6856
- Lid geworden op: 04 jun 2008 13:37
Re: www.ebwsuyu.com (Fang Huang) fraude website!!!
Sorry , maar je kan op je klompen aanvoelen dat dit nep is.
1) Chinese 'eigenaar' (voor webwinkels is China wat Nigeria is voor loterijmails en erfenissen of gevoinden geld - allemaal nep dus)
2) erg recente registratie (Januari 2010) http://www.networksolutions.com/whois-s ... bwsuyu.com
3) vage, nietszeggende website naam.
Te goedkope prijzen.
1) Chinese 'eigenaar' (voor webwinkels is China wat Nigeria is voor loterijmails en erfenissen of gevoinden geld - allemaal nep dus)
2) erg recente registratie (Januari 2010) http://www.networksolutions.com/whois-s ... bwsuyu.com
3) vage, nietszeggende website naam.
Te goedkope prijzen.
