LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Bestel niet bij Brickshop voor je lego

Heb jij weleens gekocht op het internet? Ging dat goed of juist niet? Bespreek hier jouw ervaringen met winkels op het internet
roland1971
Berichten: 5
Lid geworden op: 22 jan 2011 21:36

Bestel niet bij Brickshop voor je lego

Ongelezen bericht door roland1971 »

Voor sinterklaar heb ik voor dikke 87 euro een lego accu en een adapter bij brickshop besteld. Het spul werd al snel geleverd, maar de adapter werkte niet. Aangezien we hier op sinterklaaravond achterkwamen, was mijn zoontje ontroostbaar. De daarop volgende dagen heb ik meerdere keren gebeld brickshop gebeld om een klacht in te dienen, maar zij zijn telefonisch zeer slecht bereikbaar (ook tijdens de uren die ze zelf op hun site aangeven). Na een week mailen en bellen kreeg ik bericht dat ik maar bij de klantenservice van de lego fabriek zelf moest aankloppen, en dat ze voor mij niets wilden doen. Dit hebben ze me zelfs nog hierna letterlijk gemaild.Hoezo garantie??? Wel geld verdienen met de verkoop, maar je dan laten zitten.

Vervolgens heb ik ze via een email op hun verantwoordelijkheden als verkopende partij gewezen, en daar reageren ze vervolgens niet op.

Ze posten overal positieve berichten over zichzelf op verschillende forums en sites. Maar de aftersale is waardeloos!!! Mensen trap er niet in!! Brickshop is niet aangesloten bij het thuiswinkel keurmerk!! Ze zijn aangesloten bij keurmerk'mkbok'... een wassen neus. Als je op deze site klikt, zie je dat het weinig voorstelt.

De volgende keer doe ik alleen nog zaken met een winkel die een thuiswinkel keurmerk heeft. Als brickshop hier bij was aangesloten, dan had ik daar mijn klacht over brickshop kunnen neerleggen.
Laatst gewijzigd door roland1971 op 01 feb 2011 10:17, 2 keer totaal gewijzigd.

trudy81
Berichten: 630
Lid geworden op: 22 apr 2010 16:38

Re: Bestel niet bij Brickshop voor je lego

Ongelezen bericht door trudy81 »

Hai,

ik geloof dat u negatieve ervaringen hier heeft (dus ik ben niet uit op een wel-niet spel)

maar ik bestel al een aantal jaar op brickshop en heb nog nooit een probleem gehad, alles werd op tijd geleverd. Een maal is iets verkeerds geleverd en toen had ik binnen drie dagen een omruil deal. Wat mijn ervaringen betreft was het een prima service. De laatste keer dat ik bestelde was voor mijn nichtje en neefje voor de kerst en dat ging prima.

Trudy

Harry Esveld
Berichten: 33
Lid geworden op: 22 jan 2007 17:28

Re: Bestel niet bij Brickshop voor je lego

Ongelezen bericht door Harry Esveld »

Aansluiting bij een keurmerk zegt ook niet zoveel! Een ondernemer moet vaak flink betalen om er aan mee te mogen doen!

Uiteindelijk blijven het mensen die handelen en daar kan weleens wat misgaan.

Ik heb goede ervaringen met 2ttoys.nl, zijn over het algemeen erg goedkoop, leveren op tijd en hebben ook een goede aftersales!

kweenie
Berichten: 15948
Lid geworden op: 24 okt 2007 15:04

Re: Bestel niet bij Brickshop voor je lego

Ongelezen bericht door kweenie »

Als het product niet werkt, dan is de leverancier het eerste aanspreekpunt voor de garantie. Dus in principe moeten zij het probleem oplossen. Zij kunnen dan wel Lego zelf weer inschakelen, maar dat is niet iets wat jou extra kosten op zou moeten leveren.

bianca82
Berichten: 771
Lid geworden op: 24 nov 2010 15:36
Locatie: nederland

Re: Bestel niet bij Brickshop voor je lego

Ongelezen bericht door bianca82 »

mijn vriend koopt wel eens wat bij brickshop hij bekend dat hij nooit problemen heb gehad met deze shop wel moet je veel in 1x bestellen ivm verzendkosten.
(hij heeft daar het grootste schip van lego die wij in huis heeft gekocht)

hij koopt ook veel lego op bricklink dat is een soort van marktplaats/ebay voor lego blijkbaar (ik zou het niet weten ik ben niet de lego verzamelaar hier in huis :lol: dat is hij)

Kuenen
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 mar 2012 11:45

Re: Bestel niet bij Brickshop voor je lego

Ongelezen bericht door Kuenen »

Bestel nooit iets bij de Brickshop, ben al maanden bezig mijn geld terug te krijgen voor een horloge wat niet werkt. Wordt elke keer doorverwezen naar de de importeur. Brickshop wil geen verantwoording nemen voor eventuele foutieve of kapotte goederen. het woord SERVICE en GARANTIE staat niet in hun woordenboek. en je wordt ook nog eens met GROVE woorden te woord gestaan, er werken daar een stel HELE onbeschoften mensen. bestel heel veel via Internet maar dit heb ik echt nog nooit meegemaakt

Rob Borst
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 okt 2013 12:01

Re: Bestel niet bij Brickshop voor je lego

Ongelezen bericht door Rob Borst »

Ook ik heb helaas een vergelijkbare negatieve ervaring met brickshop.nl. Het ging daarbij om de levering van een Mindstorms EV3 aanvullend pakket waarmee volgens de site een aantal nieuwe Legorobots kunnen worden gebouwd. Echter... bouwinstructies ontbreken en na wat heen en weer gemaild te hebben werd ook ik door deze "legospecialist" naar de fabrikant doorverwezen. Ook na het wijzen op de verplichtingen van een leverancier gaf men niet thuis. Het bedrijf levert correct en snel maar kijk uit: verwacht daarna geen enkele inspanning! Kortom, snelle handel met totaal geen service.

Dirkie
Berichten: 2954
Lid geworden op: 29 jun 2006 12:15

Re: Bestel niet bij Brickshop voor je lego

Ongelezen bericht door Dirkie »

Rob Borst schreef:Ook ik heb helaas een vergelijkbare negatieve ervaring met brickshop.nl. Het ging daarbij om de levering van een Mindstorms EV3 aanvullend pakket waarmee volgens de site een aantal nieuwe Legorobots kunnen worden gebouwd. Echter... bouwinstructies ontbreken en na wat heen en weer gemaild te hebben werd ook ik door deze "legospecialist" naar de fabrikant doorverwezen. Ook na het wijzen op de verplichtingen van een leverancier gaf men niet thuis. Het bedrijf levert correct en snel maar kijk uit: verwacht daarna geen enkele inspanning! Kortom, snelle handel met totaal geen service.
Is het misschien zo dat de bouwinstructies gedownload moeten worden bij Lego. Het is bij Lego al enige tijd gebruikelijk om bv. de bouwinstructies van het B-model van Technic dozen niet meer in de doos te doen. Deze moet je downloaden van de Lego site.

JanTinusPlukvet
Berichten: 438
Lid geworden op: 18 apr 2010 15:03

Re: Bestel niet bij Brickshop voor je lego

Ongelezen bericht door JanTinusPlukvet »

Dirkie schreef:Is het misschien zo dat de bouwinstructies gedownload moeten worden bij Lego. Het is bij Lego al enige tijd gebruikelijk om bv. de bouwinstructies van het B-model van Technic dozen niet meer in de doos te doen. Deze moet je downloaden van de Lego site.
Als dat zo is moet het toch een kleine moeite zijn om de klant daarop te wijzen (met evt. de juiste link)?
Kortom, ik heb geen ervaringen met dit bedrijf, het ziet er naar uit dat ze inderdaad geen service verlenen.

edit: quote hersteld

Gesloten