LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] www.despecialistenwinkel.nl

Heb jij weleens gekocht op het internet? Ging dat goed of juist niet? Bespreek hier jouw ervaringen met winkels op het internet
crosswire
Berichten: 3
Lid geworden op: 16 apr 2012 20:56

www.despecialistenwinkel.nl

Ongelezen bericht door crosswire »

Hallo,

Heeft iemand ervaringen met dit bedrijf gevestigd in Breda?
Wij gaan onze badkamer helemaal verbouwen en de verschillen in prijs zijn (zeker voor vrijstaande baden) echt enorm vergeleken met de meer gerenommeerde merken.

Ik kan geen negatieve beoordelingen vinden, maar het feit dat ik buiten hun site ook geen positieve reacties kan vinden, eigenlijk helemaal niks dus, vond ik misschien nog vreemder.

Op hun site staat geen KVK vermeld, even googlen levert dat wel op maar ook dat (het niet vermelden ervan op hun website) is iets dat mij niet echt zint.
Aan de andere kant spreken ze over betalen na levering en garantie van 10 jaar.

so I'm a little bit confused..mijn normale methoden om een webshop te checken gaan finaal de mist in hier, dus dit is mijn laatste poging meer te weten te komen over dit bedrijf.

Groeten,
Luc

crosswire
Berichten: 3
Lid geworden op: 16 apr 2012 20:56

Re: www.despecialistenwinkel.nl

Ongelezen bericht door crosswire »

Bedankt voor je reactie :). Ik het naar aanleiding van mijn verhaal dan ook alleen maar met jou eens zijn.

We hebben inmiddels wel zelf ook contact gezocht met de site, en besloten dat we er gewoon een kijkje gaan nemen (is het niks, of ons gevoel niet lekker erbij maken we er wel een leuk dagje Breda/Tilburg van). We hebben inmiddels genoeg zaken bezocht om de kwaliteit te kunnen beoordelen, en dan zal ik ook wat verder over het beleid vragen omtrent garantie en retouren en waarom deze info niet op de website vermeldt staat. Dat deze winkel de gegevens niet op de website heeft staan, wil niet direct zeggen dat ze er niet zijn natuurlijk. Wel blijf ik erg kritisch.

Het feit dat ik de producten in de showroom kan gaan bekijken en de foto's die mij opgestuurd zijn naar aanleiding van enkele vragen van mijn kant, zorgt ervoor dat ik in ieder geval nog niet helemaal afhaak.

Mocht het alleen een webwinkel betreffen, waar ik geen mogelijkheid heb om zelf te gaan kijken en alleen maar vooraf betalen, was mijn keuze makkelijk gemaakt.

Ik zal volgende week langsgaan en mijn eigen beoordeling van deze winkel plaatsen, want ik vind het belangrijk dat er ook (vooral) buiten de eigen website objectieve beoordelingen moeten zijn.

Groeten Luc

crosswire
Berichten: 3
Lid geworden op: 16 apr 2012 20:56

Re: www.despecialistenwinkel.nl

Ongelezen bericht door crosswire »

Zoals beloofd zou ik hier mijn ervaringen delen.

Wij zijn langs geweest in de showroom vorige week. Alles zag er netjes uit. We werden goed geholpen.

Aangezien ons gevoel erbij goed was hebben we dan ook besloten een aantal producten te bestellen. (meenemen was niet mogelijk vanwege de grootte van de producten).
We hebben een vrijstaand bad, badkraan en een natuurstenen waskom besteld en deze zijn mooi volgens afspraak geleverd.
Goed ingepakt en op een pallet.
Betalen kan achteraf, dus we hebben eerst alles goed nagekeken en gecontroleerd.

Een onderdeel van de kraan was niet zoals in de showroom en op de website, en hier wordt direct zonder probleem of gemor een nieuwe voor opgestuurd. Erg netjes dus.

Om even terug te komen op het KVK en voorwaarden verhaal.
Wanneer je een bestelling in gang zet krijg je alles te zien. Dus het is er wel. En alles staat ook netjes op de factuur vermeldt. Ik heb aangegeven dat ik dat wel minder vond en dat dit voor mij als bezoeker minder betrouwbaar over kwam. Of ze daar iets aan gaan doen weet ik niet.

Voor zover mijn ervaringen met deze webshop.

Groeten Luc

Monique_Nino
Berichten: 20
Lid geworden op: 10 dec 2005 22:08

Re: www.despecialistenwinkel.nl

Ongelezen bericht door Monique_Nino »

wij hebben vorig jaar een douchewand besteld bij de douchewand specialist.

geen problemen ondervonden en hij staat ook nog steeds :wink:

Kun je gewoon bestellen, ook keurig boven gebracht, tja moest het zelf installeren,maar dat weet je 8)

tblaauw
Berichten: 2
Lid geworden op: 03 mei 2012 09:43

Re: www.despecialistenwinkel.nl

Ongelezen bericht door tblaauw »

Ook ik heb iets via een onderdeel(www.woon-discounter.nl) van de specialistenwinkel iets besteld. Dit waren 2 toiletpotten, ze werden netjes binnen de afgesproken tijd afgeleverd en het is achteraf betalen, wat een hele geruststelling is. Ik was en ben zeer tevreden over deze webwinkel :D

Gesloten