Niet voor niets zegt het spreekwoord "één gek kan meer vragen stellen dan 10 wijzen kunnen beantwoorden".
De discussie met 16again en Kees2850 heeft totaal geen nut, aangezien men duidelijk niet overtuigd wenst te worden.
LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd. |
Niet voor niets zegt het spreekwoord "één gek kan meer vragen stellen dan 10 wijzen kunnen beantwoorden".
Dan heb je nog steeds niet gekeken daar de al meermaals genoemde BLOS-normen. Of je begrijpt ze gewoon niet, dat kan ook. Maar waarom blijf je dan desondanks doordrammen?16again schreef: ↑07 jun 2020 23:05Tuurlijk kost het uitkopen van die aandeelhouder een fors bedrag. Maar het lijkt me niet de bedoeling dat dat met geld van die derdenrekening gebeurt, dus vooralsnog is ook mij niet duidelijk (gemaakt), waarom ineens 6 ton bijgestort moest worden op die rekening.Moneyman schreef: ↑07 jun 2020 21:28Er is helemaal niets vreemds aan. Degenen die zich ingelezen hebben, weten dat Van Arkel de DAS als (groot)aandeelhouder had. Dankzij de Verordening Onafhankelijkheid mocht dat niet meer en heeft Van Arkel (lees: Bos) de DAS moeten uitkopen. Dan gaat er bij een dergelijke organisatie zeer fors geld bij, kan ik je vertellen.
Er is geen sprake van een veronderstelling. Ik baseer me op feiten.
Als DAS uitgekocht moet worden is daar geld voor nodig en dat mag niet uit de 3e rekening komen.16again schreef: ↑07 jun 2020 23:05Tuurlijk kost het uitkopen van die aandeelhouder een fors bedrag. Maar het lijkt me niet de bedoeling dat dat met geld van die derdenrekening gebeurt, dus vooralsnog is ook mij niet duidelijk (gemaakt), waarom ineens 6 ton bijgestort moest worden op die rekening.Moneyman schreef: ↑07 jun 2020 21:28Er is helemaal niets vreemds aan. Degenen die zich ingelezen hebben, weten dat Van Arkel de DAS als (groot)aandeelhouder had. Dankzij de Verordening Onafhankelijkheid mocht dat niet meer en heeft Van Arkel (lees: Bos) de DAS moeten uitkopen. Dan gaat er bij een dergelijke organisatie zeer fors geld bij, kan ik je vertellen.
Mij worden onderbuik aannames verweten, maar klakkeloos veronderstellen dat er niet gesjoemeld is, is evengoed een aanname.
Die discussie was overbodig geweest, en het had 2 paginas gescheeld, als je het direct in een keer helder had toegelicht. Wat m.i. nog steeds onvoldoende gebeurd is.
Waarmee er nog een aanname in het spel wordt gebracht.16again schreef: ↑08 jun 2020 12:33Die discussie was overbodig geweest, en het had 2 paginas gescheeld, als je het direct in een keer helder had toegelicht. Wat m.i. nog steeds onvoldoende gebeurd is.
Had je dat gedaan, dan geef ook ik je wellicht gelijk, en klik ik zelfs op de "vind ik leuk" knop onder je post.
Maar je vond het blijkbaar meer on-topic om fronsende wenkbrauwen met onderbuikgevoelens te verbinden.
DAS was trouwens meer dan aandeelhouder, zij was ook opdrachtgever. Mij niet bekend of nieuwe opdrachten uitbleven nadat ze uitgekocht waren, met mogelijke gevolgen voor de derdenrekening..
Hoe Moneyman wel of niet reageert is geen excuus voor jouw ongefundeerde aannames. Die deed je immers ook al voor Moneymans reactie.
Welke aannames?
Grappig - of eigenlijk treurig- hoe je van jezelf af blijft praten.16again schreef: ↑08 jun 2020 12:33Die discussie was overbodig geweest, en het had 2 paginas gescheeld, als je het direct in een keer helder had toegelicht. Wat m.i. nog steeds onvoldoende gebeurd is. Had je dat gedaan, dan geef ook ik je wellicht gelijk, en klik ik zelfs op de "vind ik leuk" knop onder je post. Maar je vond het blijkbaar meer on-topic om fronsende wenkbrauwen met onderbuikgevoelens te verbinden.
Mijn allereerste vraag was heel simpel:
Ik geef je dus de gelegenheid toe te lichten waarom je wenkbrauwen gefronst werden. Je enige reactie bestaat uit onjuiste en negatieve aannames (gat op de rekening, tekort, greep in de rekening, onder het tapijt vegen,
Dit is ronduit hypocriet. Dat er geenszinds sprake is van verbazing, maar van onjuiste aannames (dat er een gat zou zijn in de derdengeldrekening_ blijkt expliciet uit al je eigen antwoord(en).
Geen woord aan toe te voegen!tttlocke schreef: ↑08 jun 2020 13:31Hoe Moneyman wel of niet reageert is geen excuus voor jouw ongefundeerde aannames. Die deed je immers ook al voor Moneymans reactie.
Hoe Moneyman wel of niet reageert is geen excuus om ook nadat in dit topic gaandeweg meer bekend geworden is over de betekenis van eisen die aan derdenrekeningen worden gesteld, nog steeds vast te houden aan die ongefundeerde aannames, en al helemaal niet om er nog een paar aan toe te voegen.
Deze manier van reageren is al eerder in topics voorbij gekomen: 'Ik mag dan wel de plank misgeslagen hebben, maar de deskundige op het forum had mij daarvoor moeten behoeden, het is zijn verantwoordelijkheid, niet de mijne. dat ik er daarna nog een schepje bovenop deed met mijn onjuiste aannames'.
Heel apart. En jammer vooral.
https://vanarkelgerechtsdeurwaarders.nl ... s-incasso/Op 02-06-2020 is Van Arkel gerechtsdeurwaarders in staat van faillissement verklaard. De curator heeft thans in onderzoek
of een doorstart tot de mogelijkheden behoort en zo ja, met welke partij en op welke wijze.
Voor Opdrachtgevers
Opdrachtgevers lopen geen financieel risico; Alle derdengelden die Van Arkel ontvangt worden bijgeschreven op een derdengeldrekening. De derdengeldrekening valt niet in het faillissement. Er is geen enkel tekort op de derdengeldrekening en er is ook geen waarnemer benoemd. De Gerechtsdeurwaarders van Van Arkel hebben het volledig beheer over de derdengeldrekening. Uw dossiers worden doorbehandeld op de wijze zoals u van ons gewend bent, iedereen blijft werkzaam op het kantoor, terwijl alle deurwaarders ook ambtelijk bevoegd blijven. Ambtelijke stukken zullen derhalve dan ook gewoon betekend worden.
Voor debiteuren
Dossiers worden op de gebruikelijke wijze doorbehandeld, zowel minnelijk als gerechtelijk. Ook de aan Van Arkel verbonden deurwaarders blijven ambtelijk bevoegd. Ambtelijk stukken, zoals de dagvaarding, worden dan ook gewoon betekend. Het faillissement van Van Arkel ontslaat u dan ook niet van uw betalingsverplichting. Betalingen worden bijgeschreven op een derdengeldrekening, welke niet in het faillissement valt. Uw betaling strekt direct in mindering op de vordering waarvoor u betaalt. Derhalve adviseren wij u gevolg te geven aan de inhoud van eerder verzonden berichtgevingen, dan wel eerder met Van Arkel overeengekomen betalingsafspraken na te komen.