Heb een aantal keren shoarma vlees gehaald bij de c-1000 en het werd
met de keer erger, gekookte shoarma is niet lekker, voor mij geen shoarma vlees meer van de c-1000.
nevermind schreef:
Chocomelk je krijgt de excuses van AH, en zij beloven beterschap om het vlees beter te (laten) controleren.
Als ik al antwoord terug ga krijgen, geen ervaring daarmee.
En als ik antwoord terug zal krijgen zal het wel zoiets zijn...
shoarma altijd van de ah,komt ook veel vocht af,ik doe het dan afgieten in een vergiet,laat de pan op het fornuis staan(lekker heet worden) ,gaat heel snel en dan bakt het lekker snel daarna ,dan is het wel lekker!
anders is het gekookt..
rozemarijntje schreef:shoarma altijd van de ah,komt ook veel vocht af,ik doe het dan afgieten in een vergiet,laat de pan op het fornuis staan(lekker heet worden) ,gaat heel snel en dan bakt het lekker snel daarna ,dan is het wel lekker!
anders is het gekookt..
Dat is toch niet normaal dat je vlees moet gaan afgieten !
Toch is het te zot voor woorden dat je je vlees eerst moet afgieten voor je het kunt bakken. Dat Nederland een afvalbak is voor eten, dat weten we al jaren, maar het lijkt wel steeds erger te worden.
En weet je, de Nederlandse consument heeft er voor een deel zelf ook schuld aan. Het moet maar goedkoper en goedkoper, liever goedkoop dan kwaliteit. En ja, dan krijg je dit soort wanproducten. Als iedereen nu eens bereid zou zijn een normale prijs te betalen, dan zou dit waarschijnlijk een stuk minder zijn.
rozemarijntje schreef:shoarma altijd van de ah,komt ook veel vocht af,ik doe het dan afgieten in een vergiet,laat de pan op het fornuis staan(lekker heet worden) ,gaat heel snel en dan bakt het lekker snel daarna ,dan is het wel lekker!
anders is het gekookt..
Oja klopt die shoarma, was ik even vergeten. Maar die heb ik al in geen tijden meer gegeten.
Shoarmavlees van de Lidl of Aldi is ook vaak nog eens een stuk magerder dan van de AH. Ook met de kipfilet, niets mis mee.
Of het biologisch allemaal verantwoord is weet ik niet, dat proef ik niet. Misschien is dat het probleem wel met het vocht in de ah kipfilet, en zijn het scharrelkippen die te lang in de regen lopen
ja het is ook te gek voor woorden,en niet te vergeten het vocht wat er in zit en alle andere dingen(hormonen maar dat is weer ander verhaal).
maar met ander vlees nooit gehad,wel dan de kipfilet,nou misscihen moet ik het idd eens bij de lidl gaan halen...aldi heb ik hier niet,in de omgeving...
c1000 ook niet..ja 10 km verderop...
bas vind ik vlees helemaal niet lekker,als ik heel eerlijk mag zijn.
al met al is de keurslager altijd nog wel het lekkerst,maar ook die ga je steeds minder zien,althans bij ons wel..
rozemarijntje schreef:nee maar anders is het helemaal niet te narsen...en nu kan je het lekekr krokant bakken..
Nee ik begrijp heel goed waarom je dat doet, moest gisteren ook het vocht weggieten uit de pan wilde ik mijn vlees nog enigsinds een beetje eetbaar krijgen maar het is toch niet normaal, we betalen zoveel per kg voor vlees en hoeveel gram van die kg is water ?
superklaver schreef:zelf vind ik het vlees van de c1000 niet goed. zitten vaak harde stukken in. heb geen zin om mijn tanden kapot te bijten. als ik vlees haal (neem niet zo vaak vlees) dan haal ik het bij of ah of bij de slager. maar ik ben dan ook maar alleen. kip haal ik ook nog wel eens bij de poulier.
De harde stukken in vlees, worden bot(ten) genoemd.
Heb een aantal keren shoarma vlees gehaald bij de c-1000 en het werd
met de keer erger, gekookte shoarma is niet lekker, voor mij geen shoarma vlees meer van de c-1000.
Met shoarma vlees, egaal van welke winkelier is hetzelfde, waar al eens een topic over was, namelijk over gepaneerd vlees, daar zit dezelfde troep in. Bah!
Chocomelk schreef:Nee ik begrijp heel goed waarom je dat doet, moest gisteren ook het vocht weggieten uit de pan wilde ik mijn vlees nog enigsinds een beetje eetbaar krijgen maar het is toch niet normaal, we betalen zoveel per kg voor vlees en hoeveel gram van die kg is water ?
Kun je heel simpel uitvogelen: Het water afgieten in een maatbeker, dan weet je het precies. En ik weet vrij zeker, als je dan de kiloprijs omrekent naar droog gewicht, dat je net zo goed naar de slager had kunnen gaan.
En dan maar hopen dat morgen de cassiere van AH niet vraagt of het vlees lekker was...
Met shoarma vlees, egaal van welke winkelier is hetzelfde, waar al eens een topic over was, namelijk over gepaneerd vlees, daar zit dezelfde troep in. Bah!
Welke troep zit er volgens jou in het shoarma vlees dan behalve vlees en kruiden ?
Uh en het water niet te vergeten.
Laatst gewijzigd door Chocomelk op 17 apr 2012 20:22, 1 keer totaal gewijzigd.
Chocomelk schreef:Nee ik begrijp heel goed waarom je dat doet, moest gisteren ook het vocht weggieten uit de pan wilde ik mijn vlees nog enigsinds een beetje eetbaar krijgen maar het is toch niet normaal, we betalen zoveel per kg voor vlees en hoeveel gram van die kg is water ?
Kun je heel simpel uitvogelen: Het water afgieten in een maatbeker, dan weet je het precies. En ik weet vrij zeker, als je dan de kiloprijs omrekent naar droog gewicht, dat je net zo goed naar de slager had kunnen gaan.
En dan maar hopen dat morgen de cassiere van AH niet vraagt of het vlees lekker was...
De cassiere kan er niets aan doen, dat AH vlees troep verkoopt, zij doet gewoon haar werk.
Chocomelk schreef:Nee ik begrijp heel goed waarom je dat doet, moest gisteren ook het vocht weggieten uit de pan wilde ik mijn vlees nog enigsinds een beetje eetbaar krijgen maar het is toch niet normaal, we betalen zoveel per kg voor vlees en hoeveel gram van die kg is water ?
Kun je heel simpel uitvogelen: Het water afgieten in een maatbeker, dan weet je het precies. En ik weet vrij zeker, als je dan de kiloprijs omrekent naar droog gewicht, dat je net zo goed naar de slager had kunnen gaan.
En dan maar hopen dat morgen de cassiere van AH niet vraagt of het vlees lekker was...
De cassiere kan er niets aan doen, dat AH vlees troep verkoopt, zij doet gewoon haar werk.
Je snapt de humor in dat laatste zinnetje niet denk ik.
superklaver schreef:het lijkt mij niet dat er botten in gehakt horen te zitten. maar smaken verschillen.
Natuurlijk mogen geen botten in gehakt zitten, maar in jouw berichtje is niets van te lezen, dat het om gehakt gaat.
superklaver schreef:zelf vind ik het vlees van de c1000 niet goed. zitten vaak harde stukken in. heb geen zin om mijn tanden kapot te bijten. als ik vlees haal (neem niet zo vaak vlees) dan haal ik het bij of ah of bij de slager. maar ik ben dan ook maar alleen. kip haal ik ook nog wel eens bij de poulier.
Met shoarma vlees, egaal van welke winkelier is hetzelfde, waar al eens een topic over was, namelijk over gepaneerd vlees, daar zit dezelfde troep in. Bah!
Welke troep zit er volgens jou in het shoarma vlees dan behalve vlees en kruiden ?
Uh en het water niet te vergeten.